2777
2789
عنوان

بچه ها من چی پیام بدم یا اصلا ندم خودش میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 47 پست
قبل اینکه وارد رابطه بشی مگه نمیدونستی شرایطش رو ‌؟  اگه میبینی در آینده میتونی با شرایطش کنار ...

میدونستم ولی اولش این مدلی نبود 

هرجوری که میشد 

برای من یه وقتی میذاشت 

هر شب باهم حرف میزدیم 

بهم زنگ میزد  

بعد اون  تماس شد 

پیام 

جدیدا هم صبح بهم پیام مداد و شب 

توی روزم یه بار چیکار میکنی میفرستاد 

تغییر کرده بود مثل اول رابطه اونجوری محبت نمیکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشتن خیلی خوبه اما؟عقل ومنطق از اون بهتر شما میتونید با شرایط این آقا کنار بیایید؟خسته نمیشید؟ اگر جدی بشه باید قبلش فکر‌همه چیو بکنید 

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎
من نه تنها موقع عروسی موقع مهمونی ها و حتی در شرایط عادی میخوام برم بیرون درگیر اینم چی بپوشم 😂😂🤧 ...

بابا همه همینطوریم 

فک کردم این کاربر قراره زنداییم بشه  دیگه کنکله خیالم راحت شد

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
به نظرم دیگه بیخیال.  فک کنم خیلی زیاده روی کردی تو اون دعوا ، بهتره فرصت های جدید رو هم از خو ...

کلا دیگه باهم حرف نمیزنیم 

دارم دیوونه میشم همش میگم بیخیال اما تو تلگرامم 

منظرم پیام بده 

که میدونم نمیده 

دوست داشتن خیلی خوبه اما؟عقل ومنطق از اون بهتر شما میتونید با شرایط این آقا کنار بیایید؟خسته نمیشید؟ ...

منم برای عقل و منطق ول کردم 

میدونی همش فکر میکنم کسی مثل اونو دیگه نمیتونم پیدا کنم 

واقعا مرد زندگیه 

بسازه 

چشم پاکه 

کاریه 

مسولیت پذیره 

فقط همین مشکلشه

کلا دیگه باهم حرف نمیزنیم  دارم دیوونه میشم همش میگم بیخیال اما تو تلگرامم  منظرم پیام ب ...

میدونم سخته ولی احساسی تصمیم نگیر ، اگر فکر میکنی میتونی با مشکلات اون آقا کنار بیای و میتونی با زنگ نزدنا ، درگیری ها و سختی های زندگیش کنار بیای و اونقدر دوسش داری که چشمتو تو تمام مشکلاتی که داره ببندی بهش پیام بده و عذر خواهی کن ، ولی اگر دوست داری مردی باشه که اولویت زندگیش باشی، اون دغدغه های زیاد رو هم نداشته باشه ، نه خودتو هوایی کن نه اون بنده خدا رو

🖤🥲
منم برای عقل و منطق ول کردم  میدونی همش فکر میکنم کسی مثل اونو دیگه نمیتونم پیدا کنم  وا ...

همه ی اینا درسته عزیزم اما بازم فکر‌ کن شرایط خیلی فرق می‌کنه شاید فردا وضع بدتر شد حتی نتونست ی زنگ بزنه 

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎