2777
2789

کلا همه چیز عالیه منتها یه فکری مثل خوره به جونم افتاده میترسم در اینده تزریق این هورمونها باعث بیماری بشه میخوام قطع کنم میترسم کوتاه بمونه میخوام ادامه بدم میترسم توی سن بالاتر مریض شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید پسرتون چندسالشه و قدش چند بود که پیگیر شدین؟

پسرم اول سیزده سالگی ۱۴۶ سانت بود ۳۴

کیلو وزنش بود الان شیزده سال و شش ماهه ۱۵۱ سانت و ۴۰ کیلو وزنش شده خیلی خیلی ریز بود

دختر من سه ماهه میزنه وزن هیچی اضافه نکرده قد هم نهایت ۲ سانت

پسر شما شبا ساعت چند میخوابه؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
چرا باید مریض بشه؟دکترا یعنی نمیگن تا چه مدت بزنی؟

ببینید احتمال خیلی خیلی کمممکنه ترقومون بافث رشد توده سرطانی بشه یا صورتش زمخت بشه تزس دارم میگم دو ماه نزنم ببینم خودش رشد میکنه یا نه اگر رشد نکرد دوباره ببرم

دختر من سه ماهه میزنه وزن هیچی اضافه نکرده قد هم نهایت ۲ سانت پسر شما شبا ساعت چند میخوابه؟ 

باید یک ساعت و نیم بعد از تزریق خواب باشه پسر من تا یازده و نیم خوابه