2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 98369 بازدید | 224 پست
دختر من الان نزدیک چهارماهه میزنع به تازگی مفصل پاش درد میگیره ورم می‌کنه می‌تونه واسه این واکسنا با ...

سلام عزیزم امیدوارم ببینید این پیام منو

منم یک ماه به پسرم زدم و دست و‌پاهاش ورم کردن قطعش کردم فعلا خاستم ببینم شما چکار کردین ادامه دادین یا قطع کردین؟خیلی ناراحتم که مجبور شدم قطعش کنم پسر من۸ سالشه کمبود هورمون رشد نداشت اما خب ریزه میزه هست قدش۱۱۷ وزنش ۲۱ سن استخوانش هم یک سال و نیم عقب تر از سن خودش هست 

میشه بگید دکتر ب شما چی گفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان، من دخترم ۸ سالشه و ریزه مونده، دکتر براش آزمایش نوشته و گفت احتمال زیاد باید هورمون رشد ...

خب قد و وزنش چقدره 

من اگر باشم برای دختر هورمون نمیزنم چون بیشتر زندگیه زن برمیگرده به سطح هورمونها شما اگر هورمون رشد بزنی ممکنه روی بدنش تاثیر منفی بذاره حتما بیشتر تحقیق کن

عزیزم برای تجویز اون دارو ازمایش هورمون میگیرن اگر نرمال به شه اصلا تجویز نمیکنن چون اگر دزش تو بدن ...

سلام دوست عزیز

شما برا دخترتون هورمون رشد زدید؟

قد و وزنش چند بود؟

بلوغ زودرس هم داشت؟

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

خب قد و وزنش چقدره من اگر باشم برای دختر هورمون نمیزنم چون بیشتر زندگیه زن برمیگرده به سطح هورمونها ...

سلام عزیزم 

ببخشید میخواستم ببینم شما همچنان هورمون رشد تزریق میکنین برای گل پسرتون؟؟  پسر من سه سال و هشت ماهشه زود به دنیا اومده الان مثل دو ساله هاست 😔😔 

دکتر آزمایش داده هنوز نبردمش ممکنه از این سن نیاز به تزریق هورمون داشته باشه؟  خیلی نگرانم از عوارضش میترسم 🥺🥺🥺

ممنون گلم خدا گل پسرتون و حفظ کنه الهی🤲🤲🤲🌹🌹

سلام عزیزم ببخشید میخواستم ببینم شما همچنان هورمون رشد تزریق میکنین برای گل پسرتون؟؟ پسر من سه سال ...

والله پسر منم زود به دنیا اومدو همیشه ریز تر از بقیه بود 

من یک سال براش هورمون زدم و ده سانت رشد کرد الان تازه حدود شش ماهه وارد مرحله ی بلوغ شده و دیگه هورمون نزد خودش داره قد میکشه 

والله پسر منم زود به دنیا اومدو همیشه ریز تر از بقیه بود من یک سال براش هورمون زدم و ده سانت رشد کرد ...

یک دنیا ممنون عزیزم 🙏🌹🙏

خداروشکر که پسرتون قد کشیده خدا حفظشون کنه الهی🤲💖

میشه بگین اول دارو میده یا هورمون رشد؟

اول آزمایش وچکاب وعکس مچ دست چپ می خواد وقد ووزن می گیره .بعد که ازمایشها بردی برایش اگه نیاز به دارو داشته باشه دارو میده ومیگه مثلا این حرکات ورزشی انجام بده البته براساس سن مراجعه کننده.بعدش اگه به جواب نرسید داروهای هورمونی