2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر رازتو به مام بگو🙏

کلا شوهرم مهربونه و خانواده دوسته

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
کلا شوهرم مهربونه و خانواده دوسته

هییی دلم خواست ازین شوهرا مال من دائم پاچه میگیره انگار دشمنشو میبینه. خدا برات حفظش کنه 🙂

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

هییی دلم خواست ازین شوهرا مال من دائم پاچه میگیره انگار دشمنشو میبینه. خدا برات حفظش کنه 🙂

عزیزم خدا بهت صبر بده واقعا سخته تحمل همچین آدمی !

ممنون عزیزم

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

وقتی یک کار بدی میکنه یا جروبحث میکنیم ، من سکوت میکنم و باهاش حرف نمیزنم و به جای دیگه‌ای نگاه میکنم 

اولش سعی میکنه با شوخی و چرت ‌و پرت منو از قهر دربیاره ، بعد یکم عزیزم و عشقم میگه و مثلا ناز میکشه ، معمولا اینجا آشتی میکنیم ولییییی اگه من هنوزم قهر باشم ، اون چون بخاطر ناز کشیدن های بی جواب من غرورش شکسته کلااااااا قهر میکنه و اینجا من باید برم منت کشی 

تو این شرایط سه چهار ساعت سکوت میکنین و بعد درمورد یک موضوع دیگه سر صحبت باز میشه 😁🤗🤗 

البته هنوز نامزد هستیم 😁