2777
2789
عنوان

شوهرم صبح تاشب میگه شغلت بی عرضه وکم درآمده

| مشاهده متن کامل بحث + 4103 بازدید | 124 پست

بگو زن پولدار که زن تو نمیشه. چی دیدی تو خودت؟ این جور مردها رو باید پابه پا تحقیر کنی تا زبونش ببره. به خاطر حقارت درونیش و اینکه می‌دونه تو توانمند تری سعی میکنه تخریبت کنه،هوا بر نداره تو رو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه بعد بگو حیف من با این بختم.بگو لطف میکنم الان ک کار میکنم.

تو  به چیت مینازی ؟ سوادت؟ یا درامدت؟ بگو جات بودم سرمو از خجالت بالا نمیوردم ک انقد بی دستپا هستی. خیییلی رو داری.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بخاطر اینکه کمتر غربزنه دانش آموزای عقب مونده و سندروم و بیش فعال هم درکنارش درس میدم تا درامدم بره بالاتر .ولی هنوز راضی نیست .این ماه تونستم یازده میلیون درآمد داشته باشم ولی همش غر میزنه

بخاطر اینکه کمتر غربزنه دانش آموزای عقب مونده و سندروم و بیش فعال هم درکنارش درس میدم تا درامدم بره ...

میری تو خونه های مردم درس میدی؟ نمیترسی؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

از زمین به آسمون میباره

طلبکارم هست

کوتاه اومدی اینجوری شده

اقدام متقابل 

همش غر بزن اظهار خستگی کن بگو من وظیفم نیس کار کنم

فشار بیار بهش زبونش کوتاه میشه

از ماست که بر ماست