maliiuuuuuuuuuii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 674 عنوان چرا بادمجونام سیاه شد 93 بازدید | 3 پست والا یکی گفت برا اینکه روغن کمببره بذار توی آب نمک بمونهگذاشتم سیاه شدنکه 1404/08/07 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
justmami عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 958 مشکلی نیست ما واسه اینکه تلخیش بره تو اب نمک میزاریم واسه اینکه روغن جذبش نشه یه قاشق ارد بنظرم باید ریخت تو روغنش
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 16250 اصلا برای گرفتن تلخی هم باید نمک پاشید یا تو اب نمکخب سرخ بشن هردو یه رنگ میشن چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
setayesh_h72 عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 4056 حدود نیم ساعت میذارندی آب سیاه ازش خارج میشه اون تلخیه بادمجونبعد رو پارچه پهن میکنند و سرخ میکنندسیاه نباید بشه