سلام خانمها.من باوجودتحصیلات بالاچون پارتی نداشتم نتونستم کاراداری پیداکنم.واسه اینکه کمک خرج خونه باشم توخونه تدریس خصوصی ریاضی انجام میدم.شوهرم غرمیزنه میگه شغل بادرآمدبیشتربایدداشته باشی.چون اجاره نشینیم پول پیش خونه رو خودم باهمین درآمدم دادم.هنوز راضی نیست.وتیکه میپرونه کاش یه زن پولدارداشتم.حالاخودش بیسواد و شغل بدردبخوری هم نداره بایه عالمه بدهی.باباشم یک قرون کمکش نکرده .اونوقت ازمن توقع داره .درمونده شدم ازاسترس تمام بدنم کهیر زده چندروزه واگزما .چیکار کنم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم امشب فقط بخاطر تو وارد سایت شدم ..ببین تو خودت مقصر و بی زبونی ...هیچ و ظیفه ای نداری ..آروم آروم وظایفش رو بنداز رو دوش خودش ..بزار اون جمع کنه برا پول پیش خونه ....ببین با ملایمت جوابشو بده ..آروم آروم بگو خوشبحال فلانی شوهرش اینقد پول بهش میده و راحت زندگی میکنه و کار نمیکنه ...حرف و عملت باید یکی باشه ..همزمان ک این غرهارو میزنی باید کمکات هم کم کنی ...اون داره تور مثل یک نیروی کار ازت استفاده میکنه ..شوهرت هوش هیجانی خوبی داره ..تو فقط تو روابط بلد نیستی ...پول در اوردن درسته مهمه ولی باید پولت برا خودت باشه ن اینکه اون مدیریت کنه ....میدونی منظورم اینه ک اگه یجایی خاستی با خاست خودت و رضایت قلبی کمک کنی ن اینکه اون مجبورت کنه ...در ضمن بهش بگو اگه ماهی سی تومن داشتم برا خودم خرج میکردم ن تو ..الکی دلتو صابون نزن ..آروم آروم از زیر بار حرفاش بیا بیرون ...مهمتر از همه زندگیتو خراب نکن ...هر چی اون میگه براش جواب جور کن ...یمدت بدتر میکنه ولی وقتی ببینه کوتاه نمیایی و خبری از کمک نیست یاد میگیره ک خودش بایذ زحمت بکشه ...نکته مهم برای همه ماها اینه که لطفا اطرافیانمون رو مفت خور بار نیاریم ..این خوبی نیست ظلمه ...موفق باشی
چون خودم سرکار میرم خدارو شکر درامدمم خوبه راضیم علاقه اییم به ارایشگری ندارم .... شما اگه ارایشگری ...
اره دیگه کارمندی کاری نداره که پشت میز نشستنه نباید دنبال سالن خوب و مشتری جمع کردن و درصد دادن به سالن و غیره باشی.شما هم اگه یه وقتا حوصله نداشتی مثل بقیه همکارات کار نکن نگران هم نباش بدون زحمت سر ماه حقوقت واریز میشه.
خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
من مطمئنم تو به جاش بری مغازه،فروش و سودت از شوهرت بیشتره جنم کار کردن مهمه،نه نوع کار
اون همه درآمدشو برباد داده .دوستاش و مشتریهاش جنس قرضی میبرن پس هم نمیدن .سود درست حسابی هم نمیکشه روی جنسهاش .مغازه هم پاتوق دوستاشه واسه همین کارکردش بدرد نمیخوره .اونوقت ازمن توقع داره
مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی ، ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون - با تشکر