2777
2789

من بعضی از شاگردام پیش دبستان نرفتن 

واقعا عذابه برای من 

خیلی خوبم متوجه نمیشن 

چون قانون درس و کلاس رو نمیدونن

تازه اخر سال جا میوفتن 

زحمتش برای خانواده هم بیشتره 

من ک میسپارم ب خانواده 

چون کاری از من ساخته نیس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هیچکدومو نفرستادم تازه ماشاالله از بقیه هم جلو بودن،خودم کار کردم تو خونه،البته نه اونقدر جد ...

خداروشکرعزیزم موفق باشن لطف میکنی بگی چه چیزایی کارمیکردی؟

من نفرستادم البته نه که نخوام چون پسرم نیمه دومی بود پارسال یهو گفتن میشه ثبت نامشون کنن برا اول دیگه نرفت پیش 

الانم هزار ماشاله اصلا از کسی عقب نیس

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
خداروشکرعزیزم موفق باشن لطف میکنی بگی چه چیزایی کارمیکردی؟

اگه میخوای نفرستی از یکی کتاباشو بگیر از رو همونا کار کن،،،انشاالله بچه ی شما هم موفق باشه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
من بعضی از شاگردام پیش دبستان نرفتن  واقعا عذابه برای من  خیلی خوبم متوجه نمیشن  چ ...

اره عزیزم قوانین مدرسه وکلاس خیلی مهمه.من دوست داشتم بفرستم متاسفانه نشدالفبارویادش بدم؟

من نفرستادم درسشم عالیه کلاس اوله 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اگه خانواده ای ب شما گفت من نفرستادم و بچم مشکل نداره مطمئن باش درست نمیگه  چون پدر اون معلم س ...

عزیزم یکی چیزی بهش میدن بخواد دروغ بگه؟عکس تمام املاها و کارنامه ها و ...پسرم بفرستم؟

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
اره عزیزم قوانین مدرسه وکلاس خیلی مهمه.من دوست داشتم بفرستم متاسفانه نشدالفبارویادش بدم؟

نه چیزی راجب الفبا لطفا یاد نده 

روش تدریس معلم اول کاملا متفاوت و مفهومی 

اگه تو پیش دبستانی بچهها باالفبا اشنا میشن در حد دیداری و شنبداری 

هیچی یادش نده لطفا 

کار رو سختتر نکن برای معلم