سلام خواهر من سالهاست ترکیه زندگی میکنه ولی من نتونستم برم عید تصمیم دارم با همسر و فرزندم برم ترکیه شوهرم میگه تور بگیریم یه شب بریم خونشون مهمونی ولی خواهرم میگه میای اینجا نباید بری هتل اما من میترسم مثلا برای چند روز بمونیم شوهرش باهامون رفتار درستی نکنه در مجموع باهامون خوبه اما یهو رفتارهای ضد و نقیض انجام میده خب بهرحال ما هم میخواهیم هزینه کنیم شما جای من بودید چکار میکردید
منن نظرم همینه، آخرش برای یه مسافرت که میخواین خاطرهی خوش بسازین، روابط خانوادگی هم ممکنه لطمه ببین ...
پارسال خواهرشوهرش اینا رفتن کل عید موندن اونجا اول من میخواستم برم همسرش گفت ما میایم ایران بعد نیومدن اونا رفتن من خیلی ناراحت شدم یه مدت با خواهرم سرسنگین بودم امسال حالا خودش میگه بیاین ولی منم همین میگم این همه هزبنه اخر سرم زهرمارم بشه
خواهرتون میاد ایران مگه خونه شما نمیاد؟ مگه شوهرش خیلی بی چشم و رو باشه بخواد ادا دریاره
نه خواهرم میرفت خونه مامانم بعد هم خونه گرفت اینجا دیگه میرفت خونه ی خودش خونه تهرانش که بود خدایی تابستان میومدن ما همش اونجا بودیم ولی شوهرش نبود تما اونجا بریم مدام شوهرش هست خیلی هم ادم رکی هست
نه خواهرم میرفت خونه مامانم بعد هم خونه گرفت اینجا دیگه میرفت خونه ی خودش خونه تهرانش که بود خدایی ت ...
پس عزیزم برو هتل هم خودت راحت تری هم بهت خوش میگذره... احتمالا اون آقا مث شوهر من بی چشم و رویه... مهمون بیشنر از یک شب خونمون میموند ی اداهایی درمیاورد ک الان سال تا سال خونمون کسی نمیاد