2777
2789
عنوان

مجبورم از دخترم دست بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4947 بازدید | 135 پست
ببین اینا مثل بچه ان وقتی کار بدی میکنن جوری تنبیهش کنی که سمت این کار نره یعنی نترسی بهش بفهمونی اگ ...

چندین سال پیش تهدیدش کردم به پام افتاد التماس کرد قبول نکردم رفت بنزین آورد خودشو آتیش بزنه ترسیدم خون نجسش بیفته گردنم میدونی که تو جامعه زن ستیز ما هر اتفاقی بیفته مقصر زنه هر چند این حروم زاده از مجردی و زمان نامزدی و عقد به من خیانت می کرد و هفته های اول ازدواج دستش رو شد در صورتی که عاشق من بود و هر کاری کرد به دستم بیاره این شد عاقبتم. نتونستم به کسی بگم البته به مادر و خواهرش گفتم و اونا گفتن باید خفه خون بگیری زن اگر زن باشه تو رختخوابشم زن دیگه ای رو ببینه میمونه آبروی خانوادش رو نمیبره! اینقدر بدبخت و بچه بودم نتونستم به خانواده خودم بگم البته بخاطر مامانم که اگر بگم سرم درد میکنه هم تا پای بیهوشی میره . چندماه بعدشم در حالیکه بازم تو ذهنم جدایی بود ناخواسته باردار شدم خیلی گریه کردم ولی بچه موندگارم کرد همه ی این سختی ها رو یک تنه کشیدم اما هیچ وقت آدم نشد چند ساله گوشیش رمز داره از اول اونموقع که هیشکی وابستگی به گوشی نداشت این لجن همیشه تو گوشی بود . چندساله نگاه به کاراش نمیکنم خودمو میزنم به خریت که نبینم اما مثلا تو این یک ماه دوبار نگا حرکات دستش و صفحه گوشیش کردم همون دوبارم داشت خیانت میکرد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای اینکه اشتباه کرده بیاد معذرت خواهی به گوه خوردن بیفته دست پیش گرفته پس نیافته میگیره کتکت میز ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله یه روزبرسه دیگه هیچوقت نبینمش.من پشتوانه وجایی ندارم که طلاق بگیرم ناچارم😔

چشم جان من.روی جفت چشمام

از پیام های همه شما ممنونم خیلی میترسم خیلی از سختی راه از سرزنش ها از قضاوت ها این که نکنه این وابستگی لعنتی مانع انجام تصمیمم بشه دوری دخترم که جونم بند به جونش نمی‌دونم ولی هر چی که پیش بیاد می‌خوام اولین قدم جدی رو بردارم 

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
از پیام های همه شما ممنونم خیلی میترسم خیلی از سختی راه از سرزنش ها از قضاوت ها این که نکنه این وابس ...

خدا پشت وپناهت باشه.انشالله نجات پیدامیکنی ودرکناردخترت آسوده زندگی میکنی.عزیزم🫂❤️

چشم جان من.روی جفت چشمام

خدا پشت وپناهت باشه.انشالله نجات پیدامیکنی ودرکناردخترت آسوده زندگی میکنی.عزیزم🫂❤️

ممنونم عزیزم با دعاهای شما و همت خودم فکر کنم در نبودش زندگی بهتری داشته باشم

مجبورم برای حق الوکالت طلامو بفروشم دخترمم نمیتونم نگه دارم چون مجبور میشم برم سرکار کسی هم نیست در ...

اون طفل معصوم و هر طور شده با خودت ببر من بچه طلاق زیاد دیدم هرمی از راه میرسه میزنه تو سرش زن بابا میزنش اذیتش میکنه مرد که خونه نیست نابود میشه با خودت ببرش 

مامان امیر و آرسام و آراد و هلنا 💙

اون طفل معصوم و هر طور شده با خودت ببر من بچه طلاق زیاد دیدم هرمی از راه میرسه میزنه تو سرش زن بابا ...

فعلا با خودم هست ولی دو دل هستم چیکار کنم

برا آرامش دلت  ۵۰تا توحید میخونم خدا کمکت کنه عزیزم

ممنونم ازت عزیزم ببخش من نمیتونم الان یک ماه هست پاکی ندارم رفتم دکتر گفت از استرس و فشار روانی هست