2777
2789
عنوان

مجبورم از دخترم دست بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4947 بازدید | 135 پست
آخه آدم به دوست شوهرش میگه بهترین اتفاق زندگیم ؟؟؟ اسی یه پیامم بده زنه بگو ممنون از اینکه یه اشغال ...

برای من اون آدم ذره ای مهم نیست که بخوام بچزونمش چرا که می‌دونم اونم یه هوس گذراست فقط می‌خوام خودم رو خلاص کنم دیگه در حق خودم ظلم نکنم  

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دفعه اول اگر شل نمیگرفتی و مهرت میزاشتی اجرا بچرو مینداختی پیشش ادم میشد  هنوزم دیر نشده ...

ن بابا فایده ندازه

ادم تنوع طلب درمان نمیشه.

من بار اول آبروی شوهرمو همه جااا بردم و باز تکرار کرد.

بهترین کار رها کردنشه

ببخش عزیزم حالتو بد کردم ممنونم از حرفات و دلگرمیت می‌دونم باید کفش آهنی بپوشم برای همین از همه دوست ...

منم دوتا دختر دارم شاغلم هستم ولی برای جدا شدن بچه هام دستام رو بستن نمیتونم دل بکنم یه هفته رفتم از خونه با اینکه تقریبا هر روز میومدن پیشم اما من داشتم از غصه می مردم. میدونم بخام حضانتشون رو بهم میده چون بدون من نمیتونه نگهشون داره اما میدونم جدا شدنم پیش فامیل خوردشون میکنه کسی به دختر بی پدر که پدرش زنده باشه و هرزه اهمیت نمیده فردا روز تو زندگیاشون مشکل ایجاد میشه کاش بمیره راحت بشم😔

ن بابا فایده ندازه ادم تنوع طلب درمان نمیشه. من بار اول آبروی شوهرمو همه جااا بردم و باز تکرار کرد ...

دقیقا هیچ وقت درمان نمیشه بیچاره ما که گیر اینا افتادیم و سلامتون رو داریم از دست میدیم و نظاره گریم ببینیم خدا چیکار میکنه برای دل شکستمون

ن بابا فایده ندازه ادم تنوع طلب درمان نمیشه. من بار اول آبروی شوهرمو همه جااا بردم و باز تکرار کرد ...

خب منم کردم ادم شد بازم بستگی به ادمش داره یعنی جوری بترسونیش مثل یک بچه میگی جیزه دستشو داغ کنی دیگه سمتش نره

برای من اون آدم ذره ای مهم نیست که بخوام بچزونمش چرا که می‌دونم اونم یه هوس گذراست فقط می‌خوام خودم ...

کاش منم بتونم جدا بشم. کاش دخترام زودتر بزرگ بشن برن دنبال سرنوشتشون منم خودمو راحت کنم

دقیقا هیچ وقت درمان نمیشه بیچاره ما که گیر اینا افتادیم و سلامتون رو داریم از دست میدیم و نظاره گریم ...

ببین اینا مثل بچه ان وقتی کار بدی میکنن جوری تنبیهش کنی که سمت این کار نره یعنی نترسی بهش بفهمونی اگر خطا کنه بدبختش میکنی 

برای من اون آدم ذره ای مهم نیست که بخوام بچزونمش چرا که می‌دونم اونم یه هوس گذراست فقط می‌خوام خودم ...

عزیزم‌من هیچ کس رابه طلاق تشویق نمیکنم ولی مورد شماراخوندم خیلی ناراحت شدم به جات بودم جدا میشدم این یک جور عذاب روحی بزرگ هست برات، انشاله بتونی راحت بشی وزندگی موفق تری داشته باشی یاد این حرف افتادم که یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است خداوند پشتیبانت باشه عزیرم

عزیزدلم ایشالا از اینجای زندگی بهترینا برات رقم بخوره 😔😔😔😔😔

کاش بتونی دخترتو خودت نگه داری مثلا تایمی که میری سرکار بدی مهد با این بابای کثیفش نمونه طفلی 

خدا خودش کمکت کنه عزیزدلم

خیاطی کن 

حیفه به خودت بیا کتاب بخون مربوط به تقویت اعتماد به نفس بخدا با همین خیاطی کلی میتونی درآمد عالی داشته باشی سرگرم بشی 

مطمئن باش شوهرت مث سگ میفته به پات وتوهم یه لگد بزنی و پرتش کنی و زندگیتو میکنی 

از هنرت استفاده کن 

چرا این مردای لاشی نمیمرن چقدر دنیای این روزا کثیف شده 

چقدر دخترا حقیر شدن که خودشون مفت و مجانی میندازن بغل مردای متاهل واسه چندر غاز پول یا لذت کثیف چند ثانیه ای

چی شد زنا اینقد بی ارزش شدن مردا که هول بودن از اول زنا این روزا به خصوصا متاهلا چقدر دنبال رابطه ممنوعن 

آخه چی به روز آدما اومده خدایا خودت به داد بچه های بی گناه برس فقط

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

مهریه رو بگیر برای بچه هم میتونی ماهانه نفقه بگیری مجبوره بده نفقه هرچقدر داد همون و یه پرستار بگیر برای بچه یا ببرش مهدکودک 

سرکار هم درهرصورت باید بری بعد طلاق کی میخواد خرجت و بده خیلی سختت میشه بری زیر منت خانوادت 

قشنگ بشین حساب کتاب کن برنامه ریزی کن به همه روش ها فکر کن خیلی قرار سختی بکشی اوایل ولی بعدش درست میشه 

مردا نمیتونن بچه بزرگ کنن 

😔