توی زندگیم گره کور زیاد دارم... مهم ترین علتی که این گره ها باز نمیشن، وجود پدرمه... یه شخصیت پارانو ...
عزیزم خیلی ناراحت شدم برات منم هیچ کس رو ندارم پشتم باشه فقط امیدم به خداست که اونم مدت هاست منو فراموش کرده من نمازم قضا نمیشد اما غربی عذاب کشیدم از خدا هم نت امید شدم
همیشه بهش میگفتممنخیلی صبورم خیلی خیلی اصلانمیتونی فکرکنیمقدر صبورمولی بترس از روزیکه قلبم ازت بشکنه دیگه برای همیشه میزارمت کنار.الاندقیقا بعد ۱۲ سال زندگی با اینهمه سختیو مشکل که گذشتم ازشون قلبمشکسته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط اینکه بدون مسیر پیش روت آسون نیست... البته خدا قطعا کمکت می کنه... ولی توی دادگاه، همسایه ها، خانواده ها، و غیره آنقدر آدم می بینی مرد سالار که حالت بهم میخوره... تحملت رو ببر بالا تا با نگاه یه زن کوته اندیش دلت نشکنه... تحملت رو ببر بالا تا با نگاه حق به جانب همه مردایی که از داستان زندگیت با خبر میشن و بازم حق رو میدن به اون شوهر، دلت نشکنه 💔
این دنیا پر از آدمای بی رحمی که با عقل کمشون قضاوت می کنن... مهم نور درونته که تو رو راهنمایی می کنه... برات آرزو می کنم هر چی خیره، برات پیش بیاد... روزایی بیاد که بخندی و حس آرامش کنی ❤️
بچه ها ببخشید همه تون رو ریپلای نمیکنم بخدا حالم خوب نیست در جواب اون دوستمون که گفت مثل آوا که نامادریاش کشته بله منم بسیار متأثر شدم که تا چند روز حالم خوب نبود چرا که هم سن دختر خودم بود و به این فکر میکردم بعد من چه بلایی سرش میاد ولی میگم توانایی نگهداریش رو ندارم ولی به قول اون دوستمون دائم نمی سپارمش به باباش شاید بعد ها وضعم خوب شد تونستم بیارمش پیش خودم
من دیگه برم سر درد بدی دارم... فقط اینکه بدون مسیر پیش روت آسون نیست... البته خدا ق ...
ببخش عزیزم حالتو بد کردم ممنونم از حرفات و دلگرمیت میدونم باید کفش آهنی بپوشم برای همین از همه دوستان خواستم برام دعا کنین تا تو مسیرم استوار و ثابت قدم باشم
نه گفت خانوم یکی از دوستام هست من باهاشون راحتم دوست اجتماعی هستیم گفتم پس چرا قطع کرد نگفت من دچار ...
آخه آدم به دوست شوهرش میگه بهترین اتفاق زندگیم ؟؟؟
اسی یه پیامم بده زنه بگو ممنون از اینکه یه اشغال رو از زندگیم برداشته به زندگی گوه خودت اضافه کردی
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید