2777
2789
عنوان

مجبورم از دخترم دست بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4947 بازدید | 135 پست
بله حق با شماست اتفاقا با خودش هم گفتم حتی اگه استغفرالله خدا هم بگه تو بی گناهی من دیگه باور نمیکنم ...

هییی عزیزم 💔 من خودم خیلی تجربه ها دارم

اوایل زنگ میزدم به شماره طرف... ببین چقدر ساده بودم به طرف میگفتم فلانی رو می شناسی... طرف می‌گفت نه!!!

بعد گند کار بالا می گرفت... شوهرم دست پیش رو می گرفت که پس نیفته... هر دفعه بهم میگفت آبروی منو پیش دوستام بردی! اونی که بهش زنگ زدی، دوست دختر دوستم بود! همه مسخره کردن... و کلی حرف دیگه که من متهم شدم

می بینی همه جا مردسالاری موج میزنه

من شکستم... ولی میدونی کی خورد شدم؟ وقتی پدر و مادرم هم حق رو دادن به یه خائن! وقتی پشتم نبودن و نیستن... من خورد شدم دلم میخواد بمیرم 💔

استارتر پدر نداری نه؟ فقط یه مادر پیر؟

نه وقتی شیش سالم بود پدرم فوتش شد دو تا خواهر و دو تا برادر دارم که هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن حتی یه مدت با زن داداشم هم در ارتباط بوده البته در حد چت و پیامک به همین دلیل دوسال با برادرام قطع ارتباطم فکر میکنم چقدر کوتاه اومدم دلم برای خودم میسوزه ولی دیگه واقعا ظرفیتم پر شده 

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدانکنه عزیزم. نه بابا بخاطر بچه تحمل کردم. ولی دیگه هیچوقت آدم سابق نمیشم داغون شدم. ازش نمیگذرم و ...

به جای اینکه اشتباه کرده بیاد معذرت خواهی به گوه خوردن بیفته دست پیش گرفته پس نیافته میگیره کتکت میزنه .... می‌دونم درکت می کنم حتما الان خودت اصلا آرامش نداری ... ولی همونجا می‌رفتی طلاق می‌گرفتی حضانت بچه هم می‌گرفتی چون از اینجایی که تعریف کردی کتکت زده با اینکه اون موقع اکثر مردان موش میشن معلومه از اون هفت خطای........ برات دعا می کنم انشاالله که زندگیت خوب بشه و به آرامش برسی

نه وقتی شیش سالم بود پدرم فوتش شد دو تا خواهر و دو تا برادر دارم که هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن حت ...

ای کاش پدر منم می مرد 💔

پدری که ۳۰ سال منو عذاب و رنج داده... جز آسیب های روحی و تروماهای شدید چیزی ازم نمونده 💔

البته در واقعیت زنده ولی برای من مردن... تموم شدن... یه مرحله ای از زندگیم هستم که یه آن حواسم نباشه، قشنگ خودمو می کشم... 

دلم میخواد بخوابم و ده سال بعد بیدار شم... بلکه بلکه مرده باشه و منم بتونم چند صباحی زندگی کنم 😭

افرییین 👌🏻نمیدونه اونی ک داره فراموش میشه خودشه

آره بخدا.من‌هیجوقت نمیتوسنم‌فکرکنم دو روز باهاش قهر باشم الان ۱ماهه حتی‌نگاهش نکردم‌اصلا بود و نبودش واسم‌فرقی نمیکنه

هییی عزیزم 💔 من خودم خیلی تجربه ها دارم اوایل زنگ میزدم به شماره طرف... ببین چقدر ساده بودم به طرف ...

اونم همینو میگه که آبروم رو داری می‌بری منو بی اعتبار میکنی شماره منو شوهرم فقط رقم آخرش فرق می‌کنه یه بار یه خانومی بهم پیام داد که فلانی من فلانی هستم پول رو به حساب نزدیا پول برنامه شون بوده  بعد به دوستش گفت به خانومم پیام بده بگو خانومم اشتباهی بهتون پیام داده بعد دید تو کتم نمیره آخه اسم خودش و واسطه شون که اونم میشناسم رو گفته بوده گفت دوست داییم هست من برای این که زندگیشون خراب نشه بهش زنگ زدم گفتم پولت رو من میدم برای همین پیام داده

من اصلا مشکلات جسمی مثل سردرد ومعده درد وایناکه ولم نمیکنه هیچ افسردگی گرفتم کم حافظه شدم تو حرفام ل ...

خدا لعنتشون کنه کثافتای هر زه.

امیدوارم این حسیکه ما تجربه کردیم به تمام‌وجود‌احساس کنن

تا الان کوتاه اومدی بخشیدی فداکاری کردی کافیه دیدی که نتیحه نداد و شوهرتم پررو تر شده.دلان احساسات رو بزار کنار باعقلت تصنیم بگیر دخترتم مطمئن باش بزر گ بشه همینوو بهت میگه.الان این از خودگذشتگی بیجاست و اینده بچه وخودتو داری خراب میکنی.اساسی شوهرتو ادب کن پدرشم دربیار.فرزند سالم توی یهمحیط سالم با پدرمادرسالم رشد میکنه.

بچه رو موقتا بده بهش نگهداری کنه بفهمه مسئولیت چیه.خودتم برو دنبال کارات و وکیل و ادب کردنش.درست شد که چه بهتر نشد راهتو سوا کن توبه گرگ مرگه.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

منم تا یه سال پیش، خواستم با وجود همچین خانواده ای طلاق بگیرم... رفتم جلو تنهایی مهر گذاشتم اجرا تا خانوادم توی یه کار اجرا شده و تموم شده قرار بگیرن و نتونن منو برگردونن

ولی بازم نشد 💔

تو حتما برو این مسیر رو... لیاقت یه زندگی پر از آرامش رو داری... من جنگیدم، زخمی شدم، شکستم ولی نشد... 

انشاالله تو یه زندگی جدید رو شروع می کنی

خدا کمکمون کنه.. خدایی چکار میکنن با زندگیا.. متم شوهرم هزاربار خیانت کرده.. زجری کشیدم که هیچ وقت باورم نمیشد زنده بمونم.. تصور کن صدای نازعشوه کردن زنه رو شنیدم.. یه بارم زنه با گوشی شوهرم زنگ زدبه من ولی شوهرم متوجه نشده بود گوشی رو گذاشت رو زمین شروع کرد با شوهرم حرف و ناز کردن... خدا میدونه چی کشیدم ولی گفتم اشکال نداره زمین گرده... منتظر م ببینم خدا چکار میکنه برام

ای کاش پدر منم می مرد 💔 پدری که ۳۰ سال منو عذاب و رنج داده... جز آسیب های روحی و تروماهای شدید چیز ...

بمیرم برای دلت حق با شماست گاهی اوقات خانواده آدم بیشترین آسیب ها می‌رسونن منم تمام کودکیم با سرزنش و سرکوفت گذشت که تو باعث مرگ پدرت شدی آخه من بیمارستان بستری بودم که پدرم تصادف کرد و فوت شد برای همین اعتماد به نفس ندارم لیسانس حقوق دارم ولی دنبالت وکالت نرفتم چون میگم از عهده ش بر نمیام خیاطم ولی خیاطی نمیکنم میترسم لباست رو خراب کنم درحالی که هرکس لباس های منو میبینی میگه مزون دوز هست قلاب بافی و کفش بافی هم بلدم اما اعتماد به نفس هیچ کاری رو ندارم

خدا کمکمون کنه.. خدایی چکار میکنن با زندگیا.. متم شوهرم هزاربار خیانت کرده.. زجری کشیدم که هیچ وقت ب ...

چطور تحمل میکنی خواهر خدا به دلت آرامش بده چرا این هرزه ها نسلشون چیده نمیشن چه زن چه مرد