2777
2789
عنوان

بزرگ شدن یهویی شکم

2254 بازدید | 51 پست

ی ماهه شکمم بزرگ شده بعد این هفته شکمم خیلی بزرگ شده مثل باردار های 5 6 ماهه شدم. لاغرم کیست و اینا هم ندارم به‌سختی میرم دسشویی 😑

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت لاکتوز بگیر بخور

چنده عزیزم ‌‌؟ 

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
کبد یا صفرامشکل داره 

باید پیش چه دکتری برم؟ ممنون عزیز که جواب دادی 

برو دکتر اینجا هرچی گفتن نری نگیری بخوری بدتر بشی 

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
گلم تو ایتا پیام بده بات یه تایم مشاوره میزارم رایگان توسط اساتید بین المللی 🥰♥️ 09395784921

ممنون چشم 

حتما برو پیش پزشک 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

حتما حتما آزمایش تیرویید و پرولاکتین بده

ممکنه هورمونات به هم ریخته باشه

منم اینجوری بودم

تیروییدم کم کار شده بود و پرولاکتینم رفته بود بالا....

آب جمع میشه توی شکم

بعد که تنظیم کردم هورمونا رو فوری شکمم آب شد