2777
2789
عنوان

بزرگ شدن یهویی شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 51 پست
یبوست داری؟؟

نه. احساس خفگی و سرگیجه دارم 

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما حتما آزمایش تیرویید و پرولاکتین بده ممکنه هورمونات به هم ریخته باشه منم اینجوری بودم تیرویید ...

آخه ی ماه پیش آزمایش دادم... اوکی بود 

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
باید پیش چه دکتری برم؟ ممنون عزیز که جواب دادی 

متخصص گوارش و کبد خواهش میکنم 

منم دو سال پیش همین طور بودم دکتر شک کرد گفت بارداری ولی جواب ازمایشم منفی بود دیگه سونو شکمی کامل نوشت گفت کبدت چربه یه سری ازمایش هم گرفت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پریودات منظمه؟

آره دقیق دقیقه 

حتما حتما آزمایش تیرویید و پرولاکتین بده ممکنه هورمونات به هم ریخته باشه منم اینجوری بودم تیرویید ...

یعنی از اول واسه شکمت رفتی دکتر بعد متوجه شدی تیرویید مشکل داره؟

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
اقدام نبودی

نه شوهر ندارم  😂

من یبوست و‌بواسیر دارم وزنم خیلی بالا نیست ۶۸ اینام ولی شکمم اندازه ۷ ماهه ها میشه اگر نتونم برا دستشویی

ببین اگر یبوست داری ی راه تشخیصش اینه دست بزن کنار مقعد فشار بده اگر سفت بود یبوسته البته تجربست😶🤦‍♀️🤦‍♀️🥲😅

مامان دوتا گل پسر

وای منم اینجوری شدم ولی من یبوست ندارم. دیشب سرچ کردم نوشته بود به خاطر استرس و خواب نامنظم هست

برعکس استرسم ندارم 

من یبوست و‌بواسیر دارم وزنم خیلی بالا نیست ۶۸ اینام ولی شکمم اندازه ۷ ماهه ها میشه اگر نتونم برا دست ...

منم 63 هستم. واقعا خطرناکه دس بکنم تو بدنم. 😂😂😂