من خودم توی شهر زندگیم میکنم خانواده مادریم روستا هستن و ارزومه اونجا زندگی کنم البته نه به خاطر خانوادم به خاطر اب و هوا و طبیعت زیباش چیزای بد هم داره که من نمیتونم تحمل کنم ولی همین که خیلی براشون مهم نیست دختر بیرون باشه یا نه به ادم حس خوبی میده... الان دارم صبح رو توی خونه پدربزرگم تصور میکنم خیی زیباعه
من هیشکی رو ندارم تو روستا زندگی کنه اما آرزومه یه جای قشنگ و دنج و آروم بخرم خودم خونه بسازم به لطف چیزایی که یاد گرفتم نه آب کشی میخواد خونهم ، نه برق دولتی و نه گازکشی! همه رو خودم میتونم تولید کنم! یعنی خودکفایی کامل !😂😂
یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مالتو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
دوست دارم یه جایی برم دور از آدمای مزخرف جایی ک دلم اروم بشه حالا فرقی نداره شهر یا روستا
آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔