2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤲ایشاله سلامت بشی

زنده باشی گلم راستش تازه فهمیدم سرطان هوچکین دارم در حالی که هیچ علائمی نداشتم این مدت حتی یه سرفه یا کم شدن وزن و...قراره پرتودرمانی بشم انگار هر سه ماه 

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌

در ضمن من مجردم ، شوهرم کجای این عالمه خدا می دونه و الان داره چیکار می کنه باز خدا می دونه ، و احتم ...

اخه دختر این همه حرف خوب چرا بوی پا آخه سر صبحی؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
دوران عقد مگه با هم میخوابیدین ؟ رابطه کامل داشتین

وای چه سوالی☺دوران عقد اصلا ما شبا پیش هم نبودیم هرکی خونه خودش بود

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

پاشدیم نماز خوندیم 

الانم رفته نون بربری بخره

بعد نماز ترجیحمون اینه کلا نخوابیم دیگه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
تاپیک ها کمه یه دورهمی با حالیه والا نماز صبح ها رو از اول رحب توفیق پیدا کردم میخونم  دخترمم ...

😍قبول باشه مامانه مهربونه دوست داشتنی 😍🥺❤️

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱