2777
2789
پس چرا تهمت میزنه هدفش چیه ؟ زیادی خوشگلی یا خوش اندام که میخواد تخریبت کنه ؟!

چه میدونم والا همیشه دوست داره دعوا راه بندازه اوقات تلخی کنه من چادری هستم چهرم معمولی و حتی رو به پایین هست 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سرعت عملی !

نننن منظورم واسه خودم و شرایط من نبود

کلا میگم 

فرض بر اینکه آدم نیاز ب حمومم داشته باشه

قبل اذان میتونه بره دیگ 

بعد واجب نیست آدم بذاره دم اذان ک😅

ایشاله برگردی خوشبخت ترین بشی

ممنون مهربون انشاالله

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

من خواب بودم شش و نیم بیدار شدم دیگه نتونستم بخوابم دارم به مریضیم فکر میکنم و دوره ی درمانم فقط واسم دعا کنید🌹✨❤️

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌

من روم نميشد تو عقد ولی تو خونه خودم راحتم 

آره واقعا 

منم اگر مثلا باهم ی جا باشیم روم نمیشه پاشم برم حموم گرچه درست نیست این موضوع

و اینکه منظورم الان شرایط خودم نبود کلی گفتم ک میشه رفت حموم 

در ضمن من مجردم ، شوهرم کجای این عالمه خدا می دونه و الان داره چیکار می کنه باز خدا می دونه ، و احتم ...

انشاءالله یه شوهر خوب نصیبت شه خوشبخت دوعالم شی

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.