2777
2789
من مگویم که مرا از قفس ازاد کنید قفسم برده به باغی دلم شاد کنید

در گلستان طبیعت ما گلی پژمرده ایم

رنگ پیری را ندیده در جوانی مرده این 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شد در من نمیدانم فقط دیدم پریشانم فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم

منم دارم دوست تورا ای دوست

دوستی بی حاصل مکن با این دوست

گر دیدی دوستی ز دستی دارد دست دوستی 

توهم بنگر بدان دستی دو دستی دوستی

آقا هستم
منم دارم دوست تورا ای دوست دوستی بی حاصل مکن با این دوست گر دیدی دوستی ز دستی دارد دست دوستی  ...

یوسف به این رها شدن از چاه دل مبند

این بار میبرند که زندانی ات کنند

ای گل گمان مکن به شبِ جشن میروی

شاید به خاکِ مرده ای ارزانی ات کنند

🎌❤👩‍⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
نشاط جوانی زپیران مجو  که آب روان باز ناید به جو ی

هم نشاط جویم ک طالب آنم 

هم اب روان خواهم ک تشنه ب آنم

جوی و جوانی همی لعب کلام است

دل صاحب دلدار. باشد نور این ظلام است

آقا هستم
میدونی حالم این روزا بدتر از همه است  دیگه عاشقی واسی من جاده یک طرفه است

تو رو دیدم انگار دلم لرزیدو 

واسه اولین بار از ته دل خندید و 😐

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
منم دارم دوست تورا ای دوست دوستی بی حاصل مکن با این دوست گر دیدی دوستی ز دستی دارد دست دوستی  ...

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من

دل من داند و من دانم و دل داند و من

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
یوسف به این رها شدن از چاه دل مبند این بار میبرند که زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شبِ جشن میرو ...

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد

وجود نازکت آزرده گزند مباد

دل  یعقوب شد شقه ز فراق یوسف  دل زلیخا شد ترکه ز عناد یوسف

فراق را دلی از سنگ سختتر باید

مرا دلیست که با شوق بر نمی‌آید