2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون سپاسگزار از شما  و معذرت خواهی چون شعر زیاد حفظ نیستم از خودم یکم چرت و پرت گفتم

خواهش میکنم

خیلی هم عالی بود

ممنون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من خوابم گرفته و دیگه ذهنم نمیکشه  اخه من شعر حفظ نیستم زیاد همینجوری از خودم ی چیزایی پروندم ...

ولی خوب بود خسته نباشید.

🎌❤👩‍⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
ممنون خواهش میکنم عالی بود شبتون خوش

ممنونم چون اسم شما یاسسفید بود سعی کردم هر شعری کلمه یاس و سفید توش باشه 

ی نوع چالش ذهنی واسه خودم 

برای همین نتونستم قافیه هاشو مرتبط بگم

آقا هستم
شب فراق که داند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است

تو کز محنت دیگران بی غمی 

چه نامت نهند ادمی

دیگه درست یادم نمیاد نه همه بچه ها رفتند انگار اون حس مسابقه از درونم رفت

🖤🖤🖤🖤🖤
یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر یار فراموشکار من 

ناز مفروش ای قفس ، در چنگ صیادیم ما

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌