2777
2789
عنوان

مه مغزی

2666 بازدید | 44 پست

کسی دچارش بوده؟

فردا جمعس نمیتونم برم دکتر خوب چیکار کنم؟

اینم بگم نهمم و زمان درس خوندنمه ولی یه قسمت از حافظمو از دست دادم 

توی درس خوبم ولی با عذاب فقط دارم جلو میرم انقد گریه کردم داغون شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب در اثر چی دچارش شدی؟ مه مغزی چیزی نیست ک نگران این باشی ک فردا برم دکتر دارو بده خوب بشم!!!! ی ...

توی تاپیکای قبلیم توضیح دادم بعد از مصرف یه سری داروهای سنگین برا سرماخوردگیم اینجوری شدم 

اخه یه سریارو دیدم دارو مصرف کردن اوکی شدن

من خودم دچارشم در اثر افسردگی و … دچارش شدم

زندگیمو نابود کرد

من رتبه اول المپیاد بودم و امید مدرسمون برای پزشکی….

اما الان توی یک رشته مسخره فوق لیسانس دارم فقط( هرچند بازم رتبه یک بودم توی رشته ام اما چیزی که قرار بود بشم کجا و چیزی ک شدم کجا….🥺

علائمت چی بود؟

نداشتن تمرکز، نبودن در زمان حال، حافظه افتضاح

حالت خواب الودگی انگار یک هاله و ابر جلوی چشم هامو گرفته بود وقتی یک کتاب را میخواستم بخونم انگار چشمام بیست سانت بالاتر از کلمات بودو … 

ببین اصلا متوجه گذر زمان نمیشدم هنوزم همینطورم البته مثلا ۲۴ ساعت شبانه روز برای من مثل دو ساعت هست

حتی یادم نمیاد یکساعت قبل چکار کردم…

انگار یه قسمت از حافظم نیست نمیتونم خوب فکر کنم شبا خوابم نمیبره

درسته اینم میتونه مه مغزی باشه ولی خفیفه

البته شما ک میگی در اثر دارو اینطور شدی ممکنه موقتی باشه و زود خوب بشی انشالله

درسته اینم میتونه مه مغزی باشه ولی خفیفه البته شما ک میگی در اثر دارو اینطور شدی ممکنه موقتی باشه و ...

یه مدت بهتر بودم بعدش دوباره مریض شدم دارو خوردم و الان افتضاح شده هیچی از مدتی که گذشت یادم نمیاد این دو ماه اخیرو و اینکه قبلا چیکار میکردم هیییچی