2777
2789
عنوان

مه مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 44 پست

بله رفتم ببین برای تمرکز یک قرص خاص میدن ک خیلی قوی هست و عوارض داره

اما دکتر به من پیشنهاد مدیتیشن کرد

که من بخاطر افسردگیم خیلی پیگیرش نبودم

متاسفانه قرص های ضدافسردگی خودش تا حدودی بعضی علائم را بدتر میکنه

بله رفتم ببین برای تمرکز یک قرص خاص میدن ک خیلی قوی هست و عوارض داره اما دکتر به من پیشنهاد مدیتیشن ...

ای وای..من قبلا افسردگی داشتم ولی قبل از این بیماریم خوب شده بودم هنوزم خیلی خوبم ولی مشکلم توی کیفیت افکارمه معمولا وقتی آب میخورم یکم بهتر میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای..من قبلا افسردگی داشتم ولی قبل از این بیماریم خوب شده بودم هنوزم خیلی خوبم ولی مشکلم توی کیفی ...

اب میخوری یعنی چی؟

ببین من چون قرص ها تمرکزمو گرفته بودن و هشت سال تمام فلوکستین و بوپروپیون و … میخوردم حدود چهارماهه دیگه گذاشتمش کنار قرصهارو 

ای وای..من قبلا افسردگی داشتم ولی قبل از این بیماریم خوب شده بودم هنوزم خیلی خوبم ولی مشکلم توی کیفی ...

پس مراقب باش ممکنه به نوعی به بیماری افسردگیت ربط داشته باشه ها 

من تجربه خودم اینطور بود که وقتی قرص فرفولیک میخوردم ده درصد بهتر میشدم

اب میخوری یعنی چی؟ ببین من چون قرص ها تمرکزمو گرفته بودن و هشت سال تمام فلوکستین و بوپروپیون و … می ...

یعنی آب مینوشم دیگه خواهرم😂

اینایی که میگی برا افسردگی بود؟خب هر دوتا باهم خیلی بدتره..

پس مراقب باش ممکنه به نوعی به بیماری افسردگیت ربط داشته باشه ها  من تجربه خودم اینطور بود که و ...

من یکسال پیش افسردگی داشتم و جدیدا اصلا یک درصد هم درگیرش نبودم مطمئنم این به افسردگی ربطی نداره

من یکسال پیش افسردگی داشتم و جدیدا اصلا یک درصد هم درگیرش نبودم مطمئنم این به افسردگی ربطی نداره

خوب البته کرونا هم باعث تشدیدش شد برای من ( منظورم مه مغزی هست)

شاید شما هم سرما نخوردی کرونا بوده…