2777
2789
عنوان

مه مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 44 پست
نداشتن تمرکز، نبودن در زمان حال، حافظه افتضاح حالت خواب الودگی انگار یک هاله و ابر جلوی چشم هامو گر ...

وایییییی منم همینم از عید ولی بخاطر کرونا.

قبلنم برای استرس اینطوری شدم با دارو اوکی شد. قشنگ میفهمم چی میگی😭

Go wild for a wile

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم دوسال مه مغزی گرفتم حتی اسمشو هم تازه فهمیدم اصلا نمیدونستم مشکلم چی بود

به چیزی نمیتونم فکر کنم لطفا کسایی که خوب شدن تجربشونو بزارن الان منم پیش روانپزشک میرم داره قرص میده میگه باید ببینیم کدوم بهت اثر میزاره

نداشتن تمرکز، نبودن در زمان حال، حافظه افتضاححالت خواب الودگی انگار یک هاله و ابر جلوی چشم هامو گرفت ...

سلام رها خانوم منم سالهاست که با این مشکل مواجه هستم.میشه لطفا تجربیات و مراحل درمان این بیماری رو برام به اشتراک بزاری.@amiramir56 این آیدی تلگرام است

نداشتن تمرکز، نبودن در زمان حال، حافظه افتضاححالت خواب الودگی انگار یک هاله و ابر جلوی چشم هامو گرفت ...

عزیزم شما مه مغزیتون خوب شده ؟ اگر اره چی می ف کردید و چقدر طول کشید