2777
2789

خواهش می کنم نی نی یار و تگ کنین تا تعلیق بشم منم به نیت هرکسی که گزارش بزنه سوره حشر می خونم 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان لغو کاربری طوری شده که فقط نمیتونین پست بذارین و کاربریتون همینطور باز می مونه تعلیق کنم؟

بله عزیزم ممنون میشم🥰

الان لغو کاربری طوری شده که فقط نمیتونین پست بذارین و کاربریتون همینطور باز می مونه تعلیق کنم؟

دارم جدا میشم😔 کاربریم بمونه برام بد میشه

سلام.

داشتم دنبال تاپیک های معجزه بودم...خدا رو صدا میزنم ولی ی حالی هستم انگار با یکی هستم که انکار نه انگار....

نمیدونم میتونی متوجه بشی چی میگم یا نه:(

من آرزوم ازدواج مامانم هست و خوشبخت شدنش...متأسفانه یا خوشبختانه این وسطا از ی پسری خوشم اومده

اسمش نیما هست...

نمیدونم چی شد اومدم از تاپیک معجزه به پروفایلت...

برام دعا کن

دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمی‌دونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨‍👩‍👧‍👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍