2777
2789

سلام دوستان. من امشب میخوام اگه خدا بخاد نماز لیل الرغائب رو بخونم. چن تا سوال دارم. اول اینکه ۶ تا نماز دو رکعتی باید بخونم؟ و اینکه نماز ها رو پشت سر هم بخونم آخر از همه ذکرا و سجده ها رو بگم یا ن بین هر دو رکعت؟ و اینکه من روزه ام اشکالی نداره اول افطار کنم بعد نماز بخونم؟؟ یا باید با حالت روزه نمازشو بجا بیارم؟ هر کس گفت اسمشو بگه سر نمازم دعاش کنم خداوند پرروزی و سیراب از از آرزویی نگهتون داره ب حق حضرت علی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

6تادورکعتی هست بین نمازمغرب وعشاء بایدپشت سرهم باشه بعدازافطارباشه موردی نیست ذکراهم وقتی 12 رکعت روخوندی آخرش میگی. التماس دعا اسم مائده هستش 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
نماز رو باید بین نماز مغرب و عشا بخونی  ۶ تا دو رکعتی که بهتره پشت هم باشه  اصلا هم اشکا ...

عزیزم ببخشید اذکار و سجده هایی ک گفتن رو باید بعد از دوازده رکعت بخونم یا بعد از هر دو رکعت؟ این خیلی گیجم کرده

6تادورکعتی هست بین نمازمغرب وعشاء بایدپشت سرهم باشه بعدازافطارباشه موردی نیست ذکراهم وقتی 12 رکعت رو ...

ممنونم گلم انشاالله خداوند جواب این خوبیتون رو هزار برابر بده حتما سر نماز دعاتون میکنم

این نمازو بین نماز مغرب وعشا میخونی اخر سر همه ی ذکرهارو میخونی بعد اینکه ۱۲ رکعت تموم شد،پشت سر هم بخونی خوبه،منم دعا کن اسمم راحله هست ازمون دادم منتظر جوابش هستم دعا کن قبول بشم ممنون

چشم عزیزم حتما. محتاج هستم ب دعاتون

عزیزم ،ببخشید اگه دوست داشتی ،تونستی منم دعا

کن🥺🙏💚اگه تونستی،،انشالله به حاجت دلت برسی

دعام کن اگه میشه،کسی که ازش خوشم اومده بش

برسم وامسال دبیری قبول بشم