سلام دوستان. من امشب میخوام اگه خدا بخاد نماز لیل الرغائب رو بخونم. چن تا سوال دارم. اول اینکه ۶ تا نماز دو رکعتی باید بخونم؟ و اینکه نماز ها رو پشت سر هم بخونم آخر از همه ذکرا و سجده ها رو بگم یا ن بین هر دو رکعت؟ و اینکه من روزه ام اشکالی نداره اول افطار کنم بعد نماز بخونم؟؟ یا باید با حالت روزه نمازشو بجا بیارم؟ هر کس گفت اسمشو بگه سر نمازم دعاش کنم خداوند پرروزی و سیراب از از آرزویی نگهتون داره ب حق حضرت علی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
این نمازو بین نماز مغرب وعشا میخونی اخر سر همه ی ذکرهارو میخونی بعد اینکه ۱۲ رکعت تموم شد،پشت سر هم بخونی خوبه،منم دعا کن اسمم راحله هست ازمون دادم منتظر جوابش هستم دعا کن قبول بشم ممنون