2777
2789

شوهرم برنج عنبربو آورده میگه اگه خوبه برای عید سع چهار کیسه بیارم ،،،،

کته گذاشتم ،،،والا طعم و بوش خوبه ،،،بد نیست 

با اینکه کته اش خیلی دون دون و خوب دراومد ،،،،ولی خیلی ریزه ،،،انگار برنج خورده هست ،،،،

اره من ایرانی میزارم

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

من اوایل اصلن نمیذاشتم 

اما الان میذارم خیلی هم خوب ری میکنه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه مهمون با برنج کیسه ای قاطی کن پیدانشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
طارم استفاده میکردیم  خیلی بوش و طعمش و ظاهرش خوب بود ،،،، ولی میگه اون کیسه ای یک و پا ...

چند میگیری عنبربو

من کیسه ای 570

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

از هندی خیلی بهتره مخصوصا بو و طعمش 

سعی کن با برنج دانه بلند قاطی کنی

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

اره میذارم.....والا خیلی هم عالیه، خیلی خیلی خیلی بهتراز برنج هندی و پاکستانی هستش ....الان هم ک طارم زیاد گرونه همون به صرفه است

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
برنج عنبر بو طبع گرمی داره و خوش عطره .من کرج زندگی میکنم ولی همیشه از اهواز میخرم و میارم .اره جلو ...

آره از دزفول گرفته اونم یه کیسه 

گفت گفته عنبربو درجه یک هست 

والا طعمش هم خوبه 

ولی میترسم برای مهمون خوب نشه ،،،،مخصوصا تعداد بالا