2777
2789
غذا رو داغ بود گذاشتم تو یخچال گرمش کردم خوردم یه ساعت پیش حالم حسابی بده رودل کردم انگار ولى پرخوری نکردم
آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
نه فاسد نمیشه یه ملیون بار من اینکارو کردم ولی اینکار واس یخچالت خیلی ضرر داره بابای یخچالو در میاره
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا پلو به این سادگی خراب نمیشه، حتما قبلش چیزی خورده بودی با غذا نساخته بهت، من دیروز اینجوری شدم هنوز حالم بده
خسته اونی نیست که خوابه........ خسته اونیه که نمی تونه بخوابه
غذا فاسد نمیشه عمر یخچال کم میشه اصلا یکی از روشهای استریل اینه چیز داغ را یهو سرد کنن (هر چند یخچال چنین توانایی هم نداره با سرعت سرد کنه ولی فاسد نمیشه)
آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت