2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2740 بازدید | 84 پست

حق با تو اما اشتباه کردی 

تایم زیادی باهم بودین عینه دوران نامزدی

خوب دوران نامزدی وسه شناخته که آیا میتونید باهم زیره یه سقف زندگی کنید یا نه 

برید مشاور، اگه اوکی نشد خودت رو بیچاره نکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری 

بخدا با همین ننم و ابجی کردنش اخر بدبختمون میکنه

خیلی شوهرم خوبه ولی اخلاقای بدشم کم کم داره رو میشه 

ینی چی اخه

ماشین صفرو داد دست همین داداش ابجیییییی جونش

خدازوشاهد میگیرم پرشیا صفرررر۷۰۰میلیونیو برد پسره تا وسططططط تا کرد الان چپیه کسی ۱۰۰میلیونم نمیبرتش

ی قرون پول نگرفته ازشون 

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
شش سال نفهمیدی اینجور ه ..باز باهاش ازدواج کردی ...

من مگه میدونستم اون خرج خونشونو میده

تازگیا فهمیدم 

از وقتی خواهرزاده ب ظاهر محترمش ماشینمونو نابود کرد

من خیلی دارم حرص میخورم چرا باید هرماه ۱۰میلیون بده به مادرش ک بره خزید خونه کنه!بابا مادرته خب درست ...

این ادما ده برابر اینم ضربه بخورن  درست نمیشن فقط و فقط باعث عذاب همسر و بچشون هستن....بهترین پسر برای مادر و بدترین همسر برای خانمشون..درستم نمیشن....به اینا میگن مادر گرسنه

بخدا با همین ننم و ابجی کردنش اخر بدبختمون میکنه خیلی شوهرم خوبه ولی اخلاقای بدشم کم کم داره رو میش ...

به خود اون طرف رک بگو 

مثلا رفتی بگو اقا فلانی چرت ماشن صفر رو خراب کردی و به روت نیاوردی درسته سوهرم چیزی نمی گه ولی ...

یا خواهر محترم داداشت نداره و..

من به همشون گفتم من راضی نیستم و حلال نمی کنم 

اگه کل این ۶ سال اینجوری بوده و نتونستی کنار بیای چرا زنش شدی؟

من نمیدونستم بخدا قسم

من خودم درسته کمی عصبی شدم چدیدا

ولی این قضیه رو از وقتی فهمیدم ک خواهرزادش ماشیمونو چپ کرد

من خیلی دارم حرص میخورم چرا باید هرماه ۱۰میلیون بده به مادرش ک بره خزید خونه کنه!بابا مادرته خب درست ...

این مشکلات برا خیلیا پیش میاد گلم زیادم جلو شوهرت گارد نگیر نسبت ب خونوادش کم کم بکشونش سمت خودت اگ زیاد حساسیت نشون بدی ب حرفت گوش ک نمیکنه هیچ بدتر میره سمت خونوادش منم اول همینجور بودم الان شوهرم ی قرون بخواد خرج کنه بهم میگه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
بخدا با همین ننم و ابجی کردنش اخر بدبختمون میکنه خیلی شوهرم خوبه ولی اخلاقای بدشم کم کم داره رو میش ...

این باید هر چی زود تر اصلاح بشه 

بابای من همین اخلاقو داره 

سال به سال تعطیلات میرسه با مامانم دعوا می‌کنه مارو بیرون نمیبره به جاش عمه هام و بچه هاشو می‌بره می‌گردونه 

تا دیر نشده این اخلاقو از بین ببر 

مامان من نتونست کاری کنه و در واقع من خودم به شخصه به یه آدم عقده ای و افسرده تبدیل شدم 

حق با توعه  مادر شوهرت ۱۲ تا بچه داره ماشالا! ی استراحت فک کنم وسطاش نکرده

یادش بخیر دوران مجردیم ک پدرشوهرم زنده بود میگف دست بش میدادم حامله میشد😂

عزیز قشنگم اروم باش منم از زمان عقد حرص این چیزارو میخوردم تاالان که یکماه عروسی کردم مامانش وخواهراش هروفت میان میگن پسرمونو که بردی دزدیدی فلان کردی خیلی جدی ها بعد یه سری من خیلی عصبی شدم گفتم یعنی چی مگه من دوس دختر یا صیغه کردشم که هی این حرفارومیزنید من زنشم ها شوهرم ته تغاری 4تاداداش ریگه داره ولی همه مهمانیا وبساطشون باهمسرم 

ماحتی واسه پاگشا خودمون شام خریدم رفتیم پیش مامانش اینا بعرشم همه جاگفتن عروس وپسرمونو دعوت کردیم والا خرج شام باخودمون بود کلااینارو بهت گفتم حرص نخوری من یکیار جواب دادم ویکباربه شوهرم گفتم هیچ احتیاجی نیست واسه کارای غیرضروری خونه مامانت باشی گفت باشه خانمم چشم 

ولی از من به تونصیحت خواهرانه سیاست مندانه رفتارکن شوهرتو بین خودت وخانوادش قرارنده استه استه ازالان بهانه دستشون نده تامیتونی به همسرت محبت کن و باارامش بهش بگو خاستتو نه بحث ودلخوری انشالله درست میشه

بشین باهاش صحبت کن همین حرفارو بهش بگو.. بگو که تو تنها فرزندشون نیستی به اندازه سهمت براشون وقت بذ ...

گفتم میگه کسی جز من خرج نمیده منم ندم مادرم غصه میخوره

و ووقعا هم راست میگه

کسی جز شوهرم حتی ۱۰۰۰تومنم خرج این پیرزنو نمیده متاسفانه و منم دلم براش مبسوزه ولی شوهر منم ک گناه نکرده اخه صدتا پسر قلچماق دره

یادش بخیر دوران مجردیم ک پدرشوهرم زنده بود میگف دست بش میدادم حامله میشد😂

خدا رحمتش کنه والا راست گفته🤣🤣🤣🤣

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
من مگه میدونستم اون خرج خونشونو میده تازگیا فهمیدم  از وقتی خواهرزاده ب ظاهر محترمش ماشینمونو ...

ولی میدونستی همش به خانواده اش میچسبه ، اگه مشکل داشتی ، نباید زنش میشدی