2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2739 بازدید | 84 پست
خیلی بخدا اقاست خیلیییی حیفففف ازین ی اخلاقش خودشم ناراضیه ولی میگه مادرم منم ندم باید بره گوشه خی ...

درود بر شرفش به مادرش هر چی خدمت کنه کم کرده ولی کم کم متقاعدشان کن که وظیفه ای در قبال بقیه ندارد 

کاش داشتن ولی ندارن هم ک بهش بدن چیزی

وقتی ندارن پس نبایدم انتظار داشته باشن مگه خانواده شما عابر بانک ایشونن؟؟!!!فقط کافیه بد عادت بشه به کمک خانواده شما دیگه شغلش میشه خوردن پول پدرمادرشما...چک ممیکشه تهش میگه پاس نشد پدرزنم هست دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶تای دیگه که باقی موندن چی؟؟؟ پدرشوهرت حقوق بازنشستگی نداره؟

۲تاش متاهله

۴تاشونم بیخیال

بخدا نمیدونم من خبر ندارم ازین چیزا

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
هعی نتاسفانه

من قشنگ درکت میکنم😞

فقط به خاطر خوبی های شوهرم تحمل میکنم و زیر زیرکی تلاش میکنم برای درست کردنش

البته خودمو به بیخیالی هم میزنم ک داغون نشم و زود پیرنشم تا بچه هام مادر پیر و کم حوصله و عصبی نداشته باشن😄یا از قیافه نیوفتم که به شوهرم نخورم بعدا چون زن ها زود پیرمیشن😄من به این چیزها هم فکر میکنم🤭

من نگفتم شوهرم بده شوهرم فرشتس این ی اخلاقشو تازه متوجه شدم ک اذیت میکنه

عزیزم این اخلاق رو چطوری آخه متوجه نشدی ؟

شش سال زمان کمی نیست 

حالا هم نمیشه یک دفعه مخالفت کنی 

باید کم کم تو هزینه های زندگی خودش دستش بیاد که کارش غلطه

من قشنگ درکت میکنم😞 فقط به خاطر خوبی های شوهرم تحمل میکنم و زیر زیرکی تلاش میکنم برای درست کردنش ...

ن حالا شوهر من اخلاقش خوبه 

ازینکه هزینه هارو میده خودشم ناراضیه

ولی میگه ندمم مادرم باید بره گوشه خیابون گدایی

باید بزرگترا پادرمیونی کنن....جلوشو نگیری...سی سالم زندگی کنین پیشرفت که نمیکنین هیچ پسرفتم میکنین

درسته

شوهر من خودش ناراضیه!ولی میگه من ندم مادرم میفته ب گدایی تو خیابونا کی میخواد بهش پول بده

عزیزم این اخلاق رو چطوری آخه متوجه نشدی ؟ شش سال زمان کمی نیست  حالا هم نمیشه یک دفعه مخال ...

درسته

ن حالا شوهر من اخلاقش خوبه  ازینکه هزینه هارو میده خودشم ناراضیه ولی میگه ندمم مادرم باید بره ...

درست میشه فقط خودتو واعتبارتو هیچ وقت خراب نکن کم کم و زیر زیرکی تلاشتو بکن برای تغییرش