2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2738 بازدید | 84 پست
قطعا تو این ۶ سال شناخت کافی پیدا کرده بودی چرا ازدواج کردی باهاش

من نمیدونستم این خرج میده

تا روزی ک خووهر زادش

ماشینمونو برد چپ کرد و جنازهههههه ماشبنو تحویل داد

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درکت می کنم . مادرشوهرت از روش عذاب وجدان  دادن به شوهرت راه میره . منم یه نمونه از اون ...

بخدا شوهر من خیلی خوبه

این مادرش پدرشو ب کشتن داد!ی برادر جوون داشت همسرم مادره ساعت ۳ نصف شب از خونه کردش بیرون بمیرم الهی پسر جوون ۲۹سالش تصادف کرد مرد!ی پسرش بخاطر مهریه زندانه!ی دخترش بچه طلاقه

بخدا با همین ننم و ابجی کردنش اخر بدبختمون میکنه خیلی شوهرم خوبه ولی اخلاقای بدشم کم کم داره رو میش ...

ببین با زبون خوش رفتار کن باهاش ، بعدشم اینقدر خودت خرج کن که دیگه به اونا نرسه 

همینجوریش یه بچه که بیاری خرجتون ۱۰ برابر میشه بعدشم سلیقه ی شوهرتو می‌دونی که چی دوست داره دیگه در همون زمینه ها برو به خودت برس هی خررررج خودت و زندگیت کن 

این که میگن زنی که خرج داره ارج داره کاملاً درسته ها

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
حق با تو اما اشتباه کردی  تایم زیادی باهم بودین عینه دوران نامزدی خوب دوران نامزدی وسه شناخته ...

هعی ک من نمیدونسم این هرج میده

شوهر من خیلی خوبه متعهده اهل کاره زن دوسته مهربونه و....ولی یک ریلکسیش یگ اینکه رو نداره ب کسی بگه ن منو روانی میکنه

بخدا شوهر من خیلی خوبه این مادرش پدرشو ب کشتن داد!ی برادر جوون داشت همسرم مادره ساعت ۳ نصف شب از خو ...

همون دیگه 

سوهرت احساس مسیولیت و احساس عداب وجدان داره

داره نقش یه پسر خوب یه پسر فداکار رو بازی می کنه .

احتنالا هم با این روند مادرش باشما زندگی خواهد کرد.‌

به خود اون طرف رک بگو  مثلا رفتی بگو اقا فلانی چرت ماشن صفر رو خراب کردی و به روت نیاوردی د ...

اوففففففف اونقدر اون خواهر بزرگش روووووو داره ک‌نگو

تو خاستگآری ب من نیگفتتتتا ما همه خانوادخ دکتر مهندس

شما پدرت معتاد عموت زندان

بقران میخواسم بگم خب هری پاشو برو بیرون 

بخاطر شوهرم هیچی نگفتم

هعی ک من نمیدونسم این هرج میده شوهر من خیلی خوبه متعهده اهل کاره زن دوسته مهربونه و....ولی یک ریلکس ...

وقتی همه چیش خوبه دیگه این رفتارهایی که ناراحتت می‌کنه رو باید با سیاست زنونه توی زندگی خودت درستش کنی عزیزم 

زمان می‌بره ولی درست میشه

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
این مشکلات برا خیلیا پیش میاد گلم زیادم جلو شوهرت گارد نگیر نسبت ب خونوادش کم کم بکشونش سمت خودت اگ ...

ایشالله درست شه

عزیز قشنگم اروم باش منم از زمان عقد حرص این چیزارو میخوردم تاالان که یکماه عروسی کردم مامانش وخواهرا ...

درسته غزیزدل حق باشماست