تاپیکقبلیمو بخونین متوجه پرخاشگریم میشید ولی خب این دیگه حق بامنه!ما ۶سال باهم بودیم و الان ۱۵ ۲۰روزه عقدیم!کل این ۶سال یااااا ببخشیدا دم ک.ون ابجیاش بود یا مادرش!همش برم اینو برا مادرم بخرم ابجیمو ببرم برسونم دختر ابجسمو برگردونم پسر ابجیمو ببرم!خب وطیفشه ماورش بزرگش کرده ولی ایا این مادر از بین ۱۲تا بچه فقط همین شوهر منو داره؟شوهر من چرا باید ی تنه خرج خونه و مهمونای اونارو بده درحالی گ مادرشوهرم ۴تا پسر مجرد دیگم داره!این دیگه زن گرفته حقی ندارن ازش هیچی بخوان مخصوصا الان ک ۲۰۰میلیون قرض و قسط داره!الان حالم بد بود گفتم میشه بیای دنبالم نیگه مامانم گفته پول بزن ب کارتم برم خرید کنم ایشالله فردا میام میام انقد عصابم خراب شد
هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من درکت می کنم . مادرشوهرت از روش عذاب وجدان دادن به شوهرت راه میره . منم یه نمونه از اون ...
بخدا شوهر من خیلی خوبه
این مادرش پدرشو ب کشتن داد!ی برادر جوون داشت همسرم مادره ساعت ۳ نصف شب از خونه کردش بیرون بمیرم الهی پسر جوون ۲۹سالش تصادف کرد مرد!ی پسرش بخاطر مهریه زندانه!ی دخترش بچه طلاقه
هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
بخدا با همین ننم و ابجی کردنش اخر بدبختمون میکنه خیلی شوهرم خوبه ولی اخلاقای بدشم کم کم داره رو میش ...
ببین با زبون خوش رفتار کن باهاش ، بعدشم اینقدر خودت خرج کن که دیگه به اونا نرسه
همینجوریش یه بچه که بیاری خرجتون ۱۰ برابر میشه بعدشم سلیقه ی شوهرتو میدونی که چی دوست داره دیگه در همون زمینه ها برو به خودت برس هی خررررج خودت و زندگیت کن
این که میگن زنی که خرج داره ارج داره کاملاً درسته ها