2777
2789
عنوان

چجوری مچ شوهرمو بگیرم شک دارم بهش

149 بازدید | 6 پست

ی خانومه چند وقت یبار بهش زنگ میزنه بخاطر کار قبلی شوهرم ک فروشنده مغازه داداشم بود ولی الان نیست

ولی همه رو پاک میکنه

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤

اگه ۱ در صد اشتباه کنی و شکت بی مورد باشه ، چی کار میکنی ؟ 

اگه مچشو گرفتی ، میخوای چیکار کنی ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

چراااا پاک میکنههه سوال اینههه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ۱ در صد اشتباه کنی و شکت بی مورد باشه ، چی کار میکنی ؟  اگه مچشو گرفتی ، میخوای چیکار کنی ...

اشتباه نیست

چ لزومی داره جوابشو میده نمیگه من دیگه اون مغازه نیستم

چن بار ک پیش خودم بود گفتم بگو نگفت

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
اشتباه نیست چ لزومی داره جوابشو میده نمیگه من دیگه اون مغازه نیستم چن بار ک پیش خودم بود گفتم بگو ...

ببین من مخالف سرسخت خیانت زن و شوهر به هم هستم و از نظرم قابل گذشت نیست 

از طرفی بزرگترین اشتباه زن و شوهر ها مچ گیریه و همدیگه رو امتحان کردن

اگه بفهمی شوهرت داره خیانت میکنه ، چه کار میکنی ؟ چشم پوشی میکنی یا جدا میشی ؟ 

اگه جدا میشی ، حتما برو مچشو بگیر ، اما اگه بعدها چشم پوشی میکنی ، شخصیت و غرورتو خورد میکنی 

پس اول فکر کن میخوای چی کار کنی ؟

یا اگه میخوای گوششو بپیچونی ، اگه شوهرت تنبیه میشه و آسیبی به زندگیت نمیرسه این کار رو کن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اره دیگه زنه از اون دماغ عملیاس😔

ااسی ببخشید گفتی دماغ عملی خندم گرفت یاذ دماغ عملی خودم افتادم عزیزم یه مدت ریز شو الان عکس العملی نشون نده خدای نکرده اگه برداشتت اشتباه باشه گناهه بعد که خودش وا داد تکلیفتو معلوم کن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...