سلام عزیزان لطفا تو تاپیک منم شرکت کنید تروخدا.
من پدرم یه ده سالی میشد که شربت متادون مصرف میکرد و حدودا یک ماه پیش رفت کمپ ترک اعتیاد برای ترک کردن و بیست و چهار روز اونجا بود و تمام این بیست و چهار روز درد کشیده بود و حتی جون نداشت از جاش بلند بشه بعد بیست و چهار روز اومد خونه حالش زیاد خوب نبود و اختلالات خواب داشت و اینم بگم که پدر من قرص آرپرازولام یک مصرف میکنه روزای اولکمی پرخاشگری میکرد و بی خوابی می کشید چون قرص آرپرازولام نیم مصرف میکرد ولی در بقیه روزا قبل از رفتنش همون آرپراولام یک مصرف میکرد و خلاصه سرتونو بدرد نیارم چن روز اول همون طور گذشت و الان حدود دو هفتس اومده الان چهار پنج روزی میشه روزی دوسه بار چرت میزنه
و یک و نیم ساعت درصبح بعد از اینکه بیدار شده میخوابه مثلا از ساعت ده و نیم تا دوازده و از ساعت پنج ظهر تا شیش و نیم عصر و قیافش هم اصلا شبیه به معتادا نیست چون اولا فجیع تر از اینا بود و بیست و چهار ساعته میخوابید ولی الان جمعا در روز سه ساعت میخوابه خلاصه از اینا بگذریم و الان مادر بنده گیر داده به پدرم و دعوا راه انداخته که تو قرص متادون مصرف میکنی فلان پدرمم هم میگه من بخدا من مصرف ندارم و اینم بگم پدرم از هرچی مواد مخدره بدش اومده و از این کار مادرم من هم دارم به پدرم شک میکنم.بنظرتون پدرم دوباره مصرف میکنه؟؟توروخدا کمکم کنید الان دارم از اظطراب میمیرم.خیلی ممنون میشم تو تاپیک منم شرکت کنید و تجربه هاتونو برام بنویسید تا خیالم راحت بشه.