2777
2789

رفتم ارایشگاه موهام رنگ کرده اصلا قشنگ نشده بعدم موهام سوخته وحشتناک شده چکار کنم از دیروز همش گریه کردم

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگر دکلره کردی که همین الان دوباره می‌تونی بری رنگساژشو برات عوض بکنن یا آرایشگاه خیلی خوب دیگه و نگران سوختگی هم نباش انقدری که تافت و ژل و اینجور چیز میزا با شاهین قاطی میشه بهم موهات می‌زنن که اصلاً معلوم نمی‌شه سوخته و وز شده خیالت راحت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

شدی ماجرای یکی از عمه های من 

که تعریف می کرد برای عروسی بابام موهاش رنگ کرده بود سوخته بود 

تعریف می کرد دلم واسش سوخت، آخه عروسی داداش خیلی حال گیری هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

مدل انتخابی مو برای فردا به چه شکل هست 

اگر باز باشه براتون اتو میکشن 

رنگ هم عکس بزار تا بگیم چی بزاری تا خوب بشه 

بعد شما چرا گذاشتی امروز برای رنگ مو اقدام کردین 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ببین اگر دکلره کردی که همین الان دوباره می‌تونی بری رنگساژشو برات عوض بکنن یا آرایشگاه خیلی خوب دیگه ...

اره دکلره کرد گفت موهات یه دست بشه بعد رنگش کنم یه دست که نشد هیچ موهامم چند رنگ شده وسوخته وحشتناک 

یعنی واقعا بخاطر رنگ مو گریه میکنی 🙄

موهان چند رنگ شده وسوخته وحشتناک حالا چکارش کنم خواهر گریه نداره