2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی‌دونم این خصوصیاتی که میگم بد دل به حساب میاد یا شکاک ولی داداشم زنش ۳۲ سالشه و حق نداره تنهایی بره بیرون و منم که مجرد بودم تو خونشون همیشه البته تو خونه پدرم همیشه زندونیشون بودم یعنی حق نداشتم حتی از پنجره بیرونو نگاه کنم همیشه باید چادر سرم باشه نمی‌تونستم اون تیپی که مد نظرمه مناسب سنمه رو بزنم یعنی من ۱۶ ۱۵ ساله اون زمان تیپ زنای ۳۵ نه ۴۰ ۵۰ ساله رو می‌زدم یعنی مجبور بودم بزنم چون اگه اینجوری نمی‌پوشیدم قطعاً کتکم می‌زدن

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

شوهر خودم 😒😒😒

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دوست مامانم  میگف  داداش وزنداداشش با ی پسر نوجوونشون مهمونی اومدن خونشون سر سفره بگو بخند بوده بین من و بچه ی داداشم بعد ک رفتن شوهرش از پشت پاش دراورده ک چرا !؟!!!

نه دم باقی ،نه غم باقی...👌🌏       /  قابل آموزش باش همیشه حق با تونیست /👍

من با خانواده شکاک دارم زندگی میکنم..دیروز زنگ زدم ب همسرم بعد دیدم حین تماس با همسرم مادرشوهرم داره زنگ میرنه با همسرمم کار مهمی داشتم،داشتم باهاس حرف میزدم نمیشد قطع کنم ج اونو بدم بعد قبلشم مادرش ب همسرم زنگ زده بود...بعد ۲دقیقه قطع کردم زنگ زدم ب مادرشوهرم،مادرشوهرم گفت:چرا اشغال بودی باکی داشتی حرف میزدی..گفتم با(x)گفت من همین الان باهاش حرف زدم گفتم خب بعدش من زنگش زدم بعد گفت خوب چی میگفتین منم براش گفتم..گرچه لازم‌نبود ک براش بگم بعدشم باور نکرد  حرفمو...ولی خب برام مهم نیس هرجور دوسداره فک کنه...

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

من شوهرم خیلی بد بود الن کمی بهتر شده خاطره زیاد ولی الانم نسبت به گوشی حساسه من اینستا تاحالا نداشتم  به عکس پروفایل و مانتو جلوباز گیر میده گوشیم زنگ بخوره یا پیام بدم بالاخره باید بفهمه کیه کلا از وقتی خواهرم ازدواج کرده به خاطر این که با شوهرش صحبت نکم باهاشون قطع ارتباط کرده و بیرونم برم مدام زنگ میزنه که صدای خیابونو بشنوه  و همیشه برای این که خیالش راحت شه کجام به تلفن خونه زنگ میزنه و.....