2777
2789
عنوان

واقعا همه کسایی که با مادرشوهر زندگی میکنن ناراضی ان؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 48 پست

من ۸ ساله زندگی میکنیم توی یه ساختمونیم رفت و امدمو نمیگم نمیپرسم که ازمم نپرسند اگه دوست داشتم بعدها میگم حتی یه مسافرتم بخواییم بریم فوقش یک روز قبلش میگیم 

با دعوت میرم و میام دو تا پله بیشتر نیست ولی تلفنی زنگش میزنم اگه بفهمم دکتر رفته حتی 

اوایل سخت بود ولی خودمو سفت کردم و درست و حسابی روی نظرم ایستادم 

و خوبه حالا با وجود بچه دار شدنمم خداروشکر دخالتی نزاشتم پیش بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبین با عرو ستون؟؟

آره کاری به کارش نداریم اونم نداره هروز بگو بخند و برقص داریم کارهای خونه هم نوبت دارم با زن داداشم 

داداشم و خانومش کلا نمیتونن از مامانم دور بمونن حتی نمیزارن مامانم یه شب مهمون داداشای دیگم باشه دو تا داداش دیگه هم دارم ولی زن های اون دوتا دوست ندارن با مامانم زندگی کنن

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

منم قرارع با مادر شوهرم زندگی کنم زن داداشمم با مامانم زندگی میکنه

من خودم عقدم و باید بعد عروسی مادر شوهرم با ما زندگی کنه و اصلا راضی نیستم چون هر مادرشوهری مثه مامان خودم نمیشه مامانم با عروساش خیلی خوبه مثه دخترای خودش باهاشون رفتار می‌کنه ولی مادر شوهر من خیلی فضوله و سلیطه

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

واقعا؟؟ حتی اگه شوهرت پشتت باشه؟؟

مشکل اصلی شخص شوهرمه 

که منو به زور آورد تو این خونه دو سال مستقل زندگی کردیم از وقتی اومدم اینجا احساس خفگی میکنم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

از نظر من البته مجردم ..اینکه بهتره خونه جدا داشته باشن حتی طبقه بالا مثلا بعضیا تو خونه با مادر شوهر یا پدرشوهر باید لباس پوشیده بپوشن یا اگه زن و شوهر بخوان شوخی کنن یا راحت باشن باید مراعات‌کنند یا فقط تو اتاق خودشون میتونن انجام بدن😅 بنظرم باعث میشه روابط زن و شوهر سرد بشه و البته بعضی مادرشوهرا انتظار دارن عروسشون کارهای خونه هم انجام بدن

چه جالب

مامانم نباشه از پس هیچ کاری بر نمیان تو مریضی تو زایمان هاشون مامانم یه ماه کامل نمیزاشت دست به سیاه سفید بزنن همش باهاشون بیمارستان و درمانگاهه 

من راضیم کاری به کارم نداره توهمه شرایط هواموداره حتی الان که مریض شدم مثل مادر بهم میرسه تازه راضی ...

مادرشوهر منم بنده خدا عروساش ک حامله میشن بیشتر وقتا براشون غذا آماده میکنه یا کاهی زنگ میزنه میگه غذا نپزین من براتون میارم