2777
2789

من ناراضیم و حتی میخوام طلاق بگیرم بخدا همش دردسره همه چیت زیر نظره 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قرارع با مادر شوهرم زندگی کنم زن داداشمم با مامانم زندگی میکنه

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

نه همینجا خیلیا هستن حاضر نیستن از کنار مادرشوهرشون تکون بخورن خیلی ام با هم خوبن

تازه یکی شون یادمه میگفته حتی خونه خریدیم خودمون ولی میخاییم بدیم اجاره چون اصلا نمیتونم دور شم ازشون

همه طور آدمی هست با هم بجوشن مزایاش زیاده موقع بچه داری

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

فامیل ما پیش مادرشوهرش زندگی می کنه،،خیلی هم وضع مالیشون توپه و هر چی دارن برای این عروسشونه ولی من حاضر نیستم حتی یه لحظه هم جاش باشم و تحمل کنم دائم تو کاراش دخالت دارن حتی تو پوشش دختراش،،خودش هم می گه خسته شدم.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....