2777
2789
عزیزم منم میزنم فکر نمیکنم باعث ترسیدن بچه بشه چون کلا این امپول دوسانت سرسرنگش هست اتفاقا من میگم ش ...

عزیزم من اوایل خوب بود اما بچه بزرگتر که شده و حس میکنه من متوجه میشم 

موقع امپول زدن یهو یه تکون شدید میخوره سوزن که میره داخل انگار تندتند نفس میکشه شکمم تکون میخوره بعدش که تموم میشه آروم میشه واقعا از ۸ ماهگی سخته زدن به شکم 

گفتم اگر موثره منم دیگه تا موقع زایمان به پا بزنم 

انشالله که خدا به همه سلامتی بده که نخواد از این چیزا استفاده کنن 

عزیزم منم میزنم فکر نمیکنم باعث ترسیدن بچه بشه چون کلا این امپول دوسانت سرسرنگش هست اتفاقا من میگم ش ...

هر جا که راحتتر هستین بزنین واقعا خیلی پرجنب و جوش میشن چه تو شکم چه بعد از تولد کلی هم دوست داشتنی هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پسر گلتو ببخشه بهت با سلامتی بغلش کنی منم دو تاسقط داشتم بعد این پسرم با آووکسپارین خداروشکر بسل ...

فدات شم همچنین عزیزان شما سلامت و تندرست باشن ♥️ 

منم چون مرگ جنین شد خودم رفتم پیگیری کردم فهمیدم  وگرنه دکتری که زیر نظرش بودم میگفت تا سه تا سقط موردی نداره  الان هرکیو میبینم سقط داره میگم چک کن مطمئن شی نه بعد دوتا سه تا 

هر سقط انگار یه تیکه از وجودت کنده میشه