2777
2789
تو پا تاثیر مثبت داره اخه نوشته فقط شکم  تو شکمم میزنم جنین متوجه میشه میترسه 😕 نمیدونم چرا ا ...

تاثیر داره گلم نگران نباش باز از دکترت بپرس من که انقد بد لک میشد دورشکمم دکترم خودش گفت بزن تو بازوت یا کشاله ران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا پیام میدم بهشون حتما  من اکثرا شکمم زدم انقدر کبوده دورنافم که نگو 🥺 دلم برای بچه میسوزه ...

تو بازو بزن ولی از ذکترت بپرس حتما موردی نداره من ک تو بازو میزدم شنیده بودم فقط شکم و بازو پارو نشنیدم 

عزیزم همون جایی که واکسن زدن هر دو دست خوبه ی بار این دست ی بار اون دست..کشاله ی رانم من تقریبا پسرم ...

به من از اول گفتن شکم از ۸ هفته زدم 

چندبار تو رانم هم زدمم علاوه بر کبودی سفت میشد 

بهم گفتن اگر بره تو عضله فایده ای نداره حتما باید زیرپوستی بشه منم میترسم اثر نکنه 

فردا پیام میدم بهشون حتما  من اکثرا شکمم زدم انقدر کبوده دورنافم که نگو 🥺 دلم برای بچه میسوزه ...

خیلی سخته درکت میکنم منم افسرده شده بودم وقتی ساعتش میشد ولی خداروشکر الان میبینمش به همه ی سختیاش میارزه خدا حفظش کنه واست..دیگه آخراشه سختیشو گذروندی..من پسرم ۳۷ بدنیا اومد...دعا کن واسم موقع زایمانت دعای زائو گیراس

من فقط پا و بازو میزدم  چون بلد نبودم تو شکم بزنم

این لحظه های اخر دیگه منم پارو میزنم بازو برام سخته پوستشو بگیرم و کبودیشو همه میبینن 

تو شکم وقتی جنین اونجوری میکنه خیلی ناراحت میشم و از ترسیدنش نگران میشم چیزیش بشه 

تاثیر داره گلم نگران نباش باز از دکترت بپرس من که انقد بد لک میشد دورشکمم دکترم خودش گفت بزن تو بازو ...

اره پوست دور نافم یجوری شده کبود سبز سیاه و انگار بافتش سوخته ☺️ بازو رو فردا امتحان میکنم ببینم میشه پوستشو کشید یا نه 

به من از اول گفتن شکم از ۸ هفته زدم  چندبار تو رانم هم زدمم علاوه بر کبودی سفت میشد  بهم ...

نه ی کوچولو پوستتو بگیر تو دستت بعد بزن سفت شدنشم طبیعیه تو ران بعد ی مدت سفت میشه واسه من که تا چند ماه بعدشم سفت بود ولی تو بازو فقط کبود میشد دکترم میگف خوب نمیزنی سفت میشه ولی اثر داره

خیلی سخته درکت میکنم منم افسرده شده بودم وقتی ساعتش میشد ولی خداروشکر الان میبینمش به همه ی سختیاش م ...

اره سخته واقعا مخصوصا دوقلو اولم بخاطر اینکه نمیدونستم باید آمپول بزنم مردن تو شکمم 🥲 سر این هم کلی نگرانی دارم 

حتما عزیزم اگه لایق باشم اسم کاربریتو مینویسم تو لیستم ♥️ شما هم برا منو پسر کوچولم دعا کنید راحت زایمان کنم و سلامت باشه بعد این همه سختی 

عزیزم منم میزنم فکر نمیکنم باعث ترسیدن بچه بشه چون کلا این امپول دوسانت سرسرنگش هست اتفاقا من میگم شاید خونرسانی زیاد میشه بچه جنب و جوشش زیاد میشه من امشب تکونش رو حس کردم موقع زدن امپول باورت میشه؟نگران نباش ما نه اولیش هستیم نه اخریش من که فکر کنم تا اخر توی شکمم بزنم چون جذبش به نظرم زودتر هست

کاربر سال ۹۲،۹۳ بودم و چون نام کاربریم رو یادم رفته دوباره اومدم 😍
اره سخته واقعا مخصوصا دوقلو اولم بخاطر اینکه نمیدونستم باید آمپول بزنم مردن تو شکمم 🥲 سر این هم کلی ...

خدا پسر گلتو ببخشه بهت با سلامتی بغلش کنی منم دو تاسقط داشتم بعد این پسرم با آووکسپارین خداروشکر بسلامتی بدنیا اومد معمولا بچه های باهوش و شیطونی میشن نگران نباش از این روزای آخر لذت ببر