2777
2789
عنوان

انقد تاپیک عمل بینی زدم خسته شدم

573 بازدید | 35 پست

لب بالام سفت شده رژ میززنم نمیتونم ب هم بمالم لبامو چهل و دو روزه عمل کردم جون مادرتون تجربه دارا بیان راهنمایی کنن دلگرمی بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودمتازه رفت تو ۶ ماه بهتر شد الان ک ۹ ماهه عادی شده

توروخدا؟اصن نمیتونم حتی ب دندون بگیرم لب بالارو فرو رفتگی نوک بینیم دارم ینی اصن نا امیدم 😂😭

توروخدا؟اصن نمیتونم حتی ب دندون بگیرم لب بالارو فرو رفتگی نوک بینیم دارم ینی اصن نا امیدم 😂😭

منم ارایشگاه میرفتم میگفت لبتو بکش اصلاح کنم پشتشو اصلا نمیتونستم اون درست میشه 

فرورفتگی چرا ؟؟ کورتون زدی 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
منم ارایشگاه میرفتم میگفت لبتو بکش اصلاح کنم پشتشو اصلا نمیتونستم اون درست میشه  فرورفتگی چرا ...

ن والا سمت راست بالای نوک بینیم فرو رفته یهو اینجوری شده دکترم میگ یه سمت ورمش زودتر خوابیده اینجوریه از اون بدتر سوراخ سمت راستمم کوچیکترو تنگ تره

ن والا سمت راست بالای نوک بینیم فرو رفته یهو اینجوری شده دکترم میگ یه سمت ورمش زودتر خوابیده اینجوری ...

منم سوراخام اصلا قرینه نبود و ورم یکطرفه داشتم اینا همه طبیعی واسه من رفت تو ۹ ماه خییییلی خوب شده تا ۶ ماه عمده ورمم رفت ولی شده ۹ ماه همون شده ک میخواستم مشکلاش اوکی شده همه تازه میگن باز جا داره خوب بشه 

ولی عمل بینی کلا صبر زیادی میخواد تا نشه یکساال هزار بار میچرخه شکلش و ایراد داره بعد درست میشه فقط صبر 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
منم سوراخام اصلا قرینه نبود و ورم یکطرفه داشتم اینا همه طبیعی واسه من رفت تو ۹ ماه خییییلی خوب شده ت ...

قربونت برم ک اخر شبی وقت گذاشتی جواب دادی دلم اروم شد حقیقتا سمت راستم بی حسیش رفته میخارونم حسش میکنم ولی سمت چپم کاملا بی حسه شایدم بخاطر اینه

قربونت برم ک اخر شبی وقت گذاشتی جواب دادی دلم اروم شد حقیقتا سمت راستم بی حسیش رفته میخارونم حسش میک ...

خواهش میکنم عزیزم کاملا درکت میکنم منم با اینکه پیج تجربه عمل بینی داشتم میدونستم طبیعیه همه مشکلاتش منتهی باز استرس داشتم میگفتم اگ واس من خوب نشه چی ولی خداروشکر برطرف شد فقط صبر ایوب میخواد 😄

خواهش میکنم عزیزم کاملا درکت میکنم منم با اینکه پیج تجربه عمل بینی داشتم میدونستم طبیعیه همه مشکلاتش ...

اره بخدا یه وقتایی کیپ میش ینی عمل بینی هیچی نیستا مشکلات بعدش بیچارت میکنن الان دیگ ب پهلو میخوابم زخم بستر گرفتم

قربونت برم ک اخر شبی وقت گذاشتی جواب دادی دلم اروم شد حقیقتا سمت راستم بی حسیش رفته میخارونم حسش میک ...

تازه واسه من وسط دماغم بادش خوابیده بود بالاش قوز داشت سفتم بود میگفتم این نمیره تمام بدبخت شدم چون مثل سنگ بود و برامده گفتم سوهان کشی کن دکترم گف الان با ورم نمیشه باید صبر کنی ورمت بره اینم پینه استخوانه میره اگ نرفت بعد یه سال بیا میکشم بهم ماساژ نشون داد الان قشنگ تخت شده 

اره بخدا یه وقتایی کیپ میش ینی عمل بینی هیچی نیستا مشکلات بعدش بیچارت میکنن الان دیگ ب پهلو میخوابم ...

؟ فرو رفتگیت در چ حده ؟