2777
2789
عنوان

انقد تاپیک عمل بینی زدم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 35 پست
اره بخدا یه وقتایی کیپ میش ینی عمل بینی هیچی نیستا مشکلات بعدش بیچارت میکنن الان دیگ ب پهلو میخوابم ...

دقیقا عمل بینی مراقبتاش فقط بی نهایت سخته 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو صد بار شکر ک خوب شدی و عبور کردی مارو هم دعا کن

انشاءالله همونی بشه ک میخوایب

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
ببین یه وقتایی خیلیییی تابلو میش یه وقتایی کمرنگ میش کوچولو ولی خب تاثیرشو گذاشته

نمیشه نظر داد ب خاطر ورم چون تازست باید بگذره 

بویایی چی منم چهل روزه عمل کردم، بویاییم خیلی ضعیفه، تنفسمم گاهی خوبه، اکثرا یه بینیم کیپه 

منم یه سمت دماغم یه وقتایی کیپ میش با شستشو بهتر میش اون تایمی ک کیپع بویاییم ضعیف میش

خداکنه زودتر بگذره فقط 

ن همش منتظری بگذره هرثانیش میشه یه سال لعنتی اصلا نمیگذره