2777
2789
عنوان

خانواده همسرم کثیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد جالب اینه پنجره باز نمیکنن میگن خاک میاد تو خونه کثیف میشه. میرم اونجا مث کوزت کار میکنم که فقط ...

عزیزم با همسرت در میون بگذار براشون جا بندازه که یه وقتایی بیرون غذا بخورید اینطوری لااقل کمتر مجبوری وعده غذایی بخوری برای سرویس رفتن و اینام یه اسپری کوچیک الکل بزار جیب لباست بزن به شیرایی که استفاده میکنی یا دستکش یه بار مصرف ببر ،پتو و بالشم با خودت ببر بگو بدون اینا خوابم نمیبره برای وعده های غذایی هم که هستی دیگه به قول خودت مجبوری خودت دست به کار شی اول ظرفا رو بشوری بعد خودت بپزی،به همسرت بگو لااقل اینو بهشون تذکر بده که اون دندون لعنتیو اونجا نشورن،من درکت میکنم خودمم یه بنده خدایی هست مجبوریم عر از گاهی بهش سر بزنیم اونجا هیچی نمیتونم بخورم خیلی اذیت میشم،حتی اگه بتونم نون میبرم با خودم ولی خب زشته ترجیح میدم دیگه اصلا نرم تا اینطوری نشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
استارتر من چن تا مورد از دوست پسرم میگم بنظرت ممکنه اونا هم اینجوری باشن؟ مثلا چن بار دیدمش من از ع ...

ممکنه.نظافت شخصی خیلی مهمه. دهن بوی بد بده ممکنه از عفونت باشه ولی بوی غذا باید یه مسواک بزنه.

خودم که اینطورم

پر از خیال🙂‍↔️
نمیدونستم اول که رفتیم خیلی تمیز بود همه چی. کم کم فهمیدم. ۲تا جاریم ۱۰ الی ۱۵ روز یبار میرن حموم. ...

چجوری نماز میخونن اولین شرط نماز خوندن تمیزی و پاک بودنه چه خودت چه جایی که سجاده میندازی

چرا به شوهرت نگفتی؟

چی بگم 

کلا انگار فضان 

توی زمستون اومده بجای چراغ دسشویی کلید کولرو زده بعد رفته دسشویی میگه ععععع این کولر بود!؟

به شوهرم گفتم تو زدی کولرو گفت نه. دیگه خودش فهمید.

ولی خب نمیتونم تا این حدو تحمل کنم.

میگم من خودم معمولیم از خانواده و فامیل خودمم چیزایی دیدم ولی نه تا این حد

پر از خیال🙂‍↔️
خدا منو ببخشه من ادم مهمون نوازی هستم اما وقتی اومدن ۲ روز موندن همش وسیله جابجا میکردن و مای بیبی ب ...

ایی بهشون تذکر بده حتما چقد حال بهم زنن من بودم دیگه نمیرفتم خونشون راهشونم نمیدادم اعتراضم میکردن میگفتم تا نظافتو یادنگیرن همینه

خدا منو ببخشه من ادم مهمون نوازی هستم اما وقتی اومدن ۲ روز موندن همش وسیله جابجا میکردن و مای بیبی ب ...

عزیزم من یه بنده خدایی اومد خونمون خیر سرش کارشناسی ارشد داشت و به قول خودش نخبه بود و استاد دانشگاه،بعد دیدم پوشک بچشو گذاشته رو گل میز خیلی ناراحت شدم کاردم میزدی خونم درنمیومد بعد دیدم برش داشت گذاشت رو مبل،میدونم باورش سخته ولی همینقدر کثیف بعد دیدم پستونک بچشو که افتاد رو زمین به جای اینکه سه قدم بیشتر برداره تو سینک اشپزخونه بشوره گرفت زیر شیر ابسردکنمون با اون شست،همون تایم یه بچه خونمون بود دیدم بعدش رفت مسواکشو زیر ابسردکنمون شست اونم از این کثیفیو یاد گرفت منم دراوردم شستم همون موقع تا ببینن کارشون اشتباهه،امیدوارم متوجه شده باشه 

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم با همسرت در میون بگذار براشون جا بندازه که یه وقتایی بیرون غذا بخورید اینطوری لااقل کمتر مجبور ...

میرم دستما میبرم

وسایلم کامل میبرم 

یبارشم میریم خونه خواهرش که تمیزه 

بیشترم سعی میکنم خودم غذا درست کنم اما خب از اونجام حرصم میدن

دستپختشون اصلاااا خوب نیست بعد من هرچی درست کنم ایراد میذارن.

یسری خواستم ماکارونی ابکش کنم داشتن توی سینک وضو میگرفتن اینقد طول کشید ماکارونی نرم شد بعد همش میگفتن غذات خوب نیست. یا همه یهویی میان اونجا غذا کم میاد

چی کنم. 

شوهرم میگه چرا هروقت میریم اونجا میری تو خودت کوفتم میکنی ولی خب چی کنم؟ روم نمیشه به شوهرم بگم

پر از خیال🙂‍↔️
منم مهمون میاد خونم دستشویی میرن اول پاشون میزارن روسرامیکای داخل دستشویی بعد دمپایی میپوشن نمیدونم ...

یه چیزی بنداز وقتی مهمون میاد یه پادری پلاستیکی بنداز خودتم هر وقت میری تو اب بریز بشورش تا زمانی که اونا هستن

عزیزم من یه بنده خدایی اومد خونمون خیر سرش کارشناسی ارشد داشت و به قول خودش نخبه بود و استاد دانشگاه ...

اره از این پوشکام دیدم ازشون. پوشک بچه کوچیکه دست بچه بزرگه بود باهاش بازی میکرد🤣

پر از خیال🙂‍↔️
اره از این پوشکام دیدم ازشون. پوشک بچه کوچیکه دست بچه بزرگه بود باهاش بازی میکرد🤣

😂😂داشته تمرین کثافت بازی میکرده برای آینده حرص بده یکیو

خانواده شوهرت کثیف هستند اما شما خودت هم وسواس داری که هرروز میری حموم. نه برای پوست و نه برای مو خوب نیست هرروز حموم رفتن ..هفته ای دو سه بار نرماله. وضو گرفتن تو سینک هم واقعا کثیف کاری نیست .اما بقیه موارد مثل دستشویی و اینا را قبول دارم کثیفن

خانواده شوهرت کثیف هستند اما شما خودت هم وسواس داری که هرروز میری حموم. نه برای پوست و نه برای مو خو ...

اخه من بدنم و موهام زود کثیف میشه مجبورم زود به زود برم وگرنه دوروز نرم ریزش مو میگیرم

پر از خیال🙂‍↔️