2777
2789
عنوان

خانواده همسرم کثیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 43 پست
حالا عزیزم سعی کن میری تو کیفت اجیل اینا بذاری با بیسکویت که خیلی نخوای چیزی بخوری اذیت شی بعد ببین ...

بعد جالب اینه پنجره باز نمیکنن میگن خاک میاد تو خونه کثیف میشه.

میرم اونجا مث کوزت کار میکنم که فقط روانم اروم باشه از چیزی که میخورم و جایی که میشینم

پر از خیال🙂‍↔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم بهم خورد🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮خانواده شوهر من برعکس فوق العاده تمیز

خدا منو ببخشه من ادم مهمون نوازی هستم اما وقتی اومدن ۲ روز موندن همش وسیله جابجا میکردن و مای بیبی بچه توی سطل اشپزخونه بود و رفتم دسشویی دیدم افتابه کثیفه اون ۲ بار .دیگه دوس ندارم بیان خونمون.

دوسم ندارم برم اونجا ولی خب هم خانواده من شهرستانن هم شوهرم از اونجا که فاصله اونا بیشتره دیرتر میریم ولی خب بیشتر میمونیم

پر از خیال🙂‍↔️

استارتر من چن تا مورد از دوست پسرم میگم بنظرت ممکنه اونا هم اینجوری باشن؟

مثلا چن بار دیدمش من از عطر و ادکلن هم استفاده نکردم ولی لباسام کامل تمیز بودن بوی مایع لباسشویی میداد ولی اون برعکس من بود تازه یکم بوی عرق هم میداد

یا معذرت میخوام متوجه بوی دهنش شدم،من قبل قرار انقدر مسواک میزنم آب نمک قرقره میکنم ولی اون مثل من نبود

تازه جورابشم دیدم پاره بود

حس میکردم خیلی کثیفه

دلتنگ آواز قو🦢
وای حالم بهم خورد  چطو تحمل میکنی😖

نمیدونستم اول که رفتیم خیلی تمیز بود همه چی.

کم کم فهمیدم.

۲تا جاریم ۱۰ الی ۱۵ روز یبار میرن حموم. میگن خب موهامون کثیف نمیشه.

پر از خیال🙂‍↔️