2777
2789

دوستان من الان وارد هفته پنج شدم 

بارداری دومم هست 

بارداری اولم از قبل موعد پریود لکه بینی شروع شد تا پیان هشت هفته 

الانم از قبل موعد لکه بینی شروع شد 

دو سه روزه زیر دلم کمرم درد میکنه دیشب سمت راستم زیر دلم گرفته بود جوری که نمیتونستم راه برم 

ولی خداروشکر از صبح بهترم ولی لکه بینیم خیلی کم شده بود دوباره امروز یکم بیشتر شده مثل ده روز قبل شده 

دکتر هم سونو رو واسه دوهفته دیگه نوشته 

شیاف هم تجویز کرده ولی من میترسم استفاده کنم یکی به خاطر عوارضش یکی هم به خاطر اینکه اگر خدایی نکرده بخواد سقط بشه شیاف سختتر میکنه اینو دکتر بارداری اولم بهم گفته بود

حالا نمی‌دونم چیکار کنم 

اگه تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید 

و اینکه آیا امکان داره به خاطر اینکه یه بار سزارین زایمان داشتم الان آنقدر درد دارم اخه بارداری اولم آنقدر درد نداشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیافتو استفاده کن اگه خدایی نکرده قراره سقط بشه شیاف جلوشو میگیره،در ضمن نگاه مثبت داشته باش یعنی چی که شیاف استفاده نمیکنم اگه خواست سقط بشه سخت نباشه تو از الان داری انرژی منفی جذب میکنی

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
شیافتو استفاده کن اگه خدایی نکرده قراره سقط بشه شیاف جلوشو میگیره،در ضمن نگاه مثبت داشته باش یعنی چی ...

حرفت درسته عزیزم ولی خوب این حرفم دکتر زد بهم بعد عزیزم یه چیزم تو همین نی نی سایت خوندم که مثلا این شیاف ها جنین رو دو ج ن س ه میکنه آدم اینارو میخونه استرس میگیره خوب 

شیافتو استفاده کن اگه خدایی نکرده قراره سقط بشه شیاف جلوشو میگیره،در ضمن نگاه مثبت داشته باش یعنی چی ...

الان یکشنبه تجویز کرده شیاف رو هنوز استفاده نکردم گفته شبی یه دونه الان استفاده کنم اشکالی نداره یا حتما باید شب استفاده کنم 

حرفت درسته عزیزم ولی خوب این حرفم دکتر زد بهم بعد عزیزم یه چیزم تو همین نی نی سایت خوندم که مثلا این ...

نترس بابا اینا همش حرفه

شیافتو استفاده کن استراحت کن،بارداری ها متفاوته،الان به حرف این دکترت گوش کن

الان یکشنبه تجویز کرده شیاف رو هنوز استفاده نکردم گفته شبی یه دونه الان استفاده کنم اشکالی نداره یا ...

گفته شب استفاده کنی که بگیری بخوابی

اگه میتونی چندساعت بخوابی الان استفاده کن

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت برام دعا کن 

من خودمم باردارم الان سوزش ادرار و کمردرد بشدت داره اذیتم میکنم،درکت میکنم چه حالی داری

برات حمد میخونم

من خودمم باردارم الان سوزش ادرار و کمردرد بشدت داره اذیتم میکنم،درکت میکنم چه حالی داری برات حمد می ...

قربونت برم عزیزم ممنونم منم برای شما حمد خوندم و به نیابت از شما یه سوره حجرات میخونم انشالله نی نی و خودت سلامت باشید و این دوران رو به سلامت سپری کنی 

قربونت برم عزیزم ممنونم منم برای شما حمد خوندم و به نیابت از شما یه سوره حجرات میخونم انشالله نی نی ...

خیلی خیلی ممنونم ازت

ان شاءالله تو هم کوچولوتو خیلی راحت و سالم به دنیا بیاری

خیلی خیلی ممنونم ازت ان شاءالله تو هم کوچولوتو خیلی راحت و سالم به دنیا بیاری

فدات شم ممنون از دعای قشنگت 

انشالله دامن همه منتظرا خیلی زود سبز بشه به حق همین ماه عزیز 

و اون هایی که نی نی تو دلشون دارن صحیح و سلامت نی نی شون رو بغل بگیرن 😍🙏🏻🌸