2777
2789
عنوان

دل درد و لکه بینی هفته های اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3519 بازدید | 41 پست
سلام ببخشید من بار اولمه  باردارمیشم و از موعدم چندروز گذشته و یکی از تخمدانهام تیرمیکشه علتش ا ...

این تیر کشیدن ها تا جایی که من میدونم طبیعی هست اولین سونو رو هم دکترت باید بگه کی انجام بدی ولی تقریبا توی هفته هفت یا هشت انجام میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم بااینکه اصلا ازبچه خوشم نمیومد ولی به اصرار شوهرم یجورایی مجبورشدم بیارم  

قدر این نعمت خدا رو بدون 

هدیه خداونده 

خیلی ها انتظارش رو میکشن

برای ماهم دعا کن 

مبارکت باشه 💕

رفتم دکتر سقط شده گفت نیاز به دارو نیست خودش داره روند طبیعی رو طی میکنه فقط باید آنقدر بتا رو تکرار ...

عزیزم مطمئن باش یه حکمتی داره به مصلحت خدا شک نکن

ان شاءالله بحق علی اصغر امام حسین بحق امام جواد تا سال دیگه اونموقع بچه بغلت باشه

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
عزیزم مطمئن باش یه حکمتی داره به مصلحت خدا شک نکن ان شاءالله بحق علی اصغر امام حسین بحق امام جواد ت ...

ممنون از دعای قشنگ مرسی عزیزم انشالله قسمت همه منتظرا 🌸

عزیزم به نظرت چی بخورم برام خوبه ؟

الان خونریزی زیاد دل و کمر دارم ولی لخته دفع نکردم منتظر پریود شدیدترم امکانش هست خیلی طول بکشه تا کلا دفع بشه یا چون هفتم پایین بوده زیاد سنگین نیست؟

ممنون از دعای قشنگ مرسی عزیزم انشالله قسمت همه منتظرا 🌸 عزیزم به نظرت چی بخورم برام خوبه ؟ الان خ ...

چون هفتت پایین بوده فکر نکنم سنگین باشه،نمیدونم ولی فکر کنم جیگر و پسته و کاچی خوب باشه برات،بارداری چندمت بود؟ بچه داری؟

چون هفتت پایین بوده فکر نکنم سنگین باشه،نمیدونم ولی فکر کنم جیگر و پسته و کاچی خوب باشه برات،بارداری ...

بله عزیزم به لطف خدا و اهل بیت یه دختر سه سال و ۹ ماهه دارم 🥰

خونریزیم خیلی زیاد نیست ولی دردام تقریبا زیاده 

الان میزم کاری درست میکنم 

خیلی برام دعا کن عزیزم 🌸

بله عزیزم به لطف خدا و اهل بیت یه دختر سه سال و ۹ ماهه دارم 🥰 خونریزیم خیلی زیاد نیست ولی دردام تق ...

خدا بچه های گلتو حفظ کنه ان شاءالله 

خیلی خیلی مراقب باش 

ان شاءالله هروقت خدا صلاح دونست دوباره یه نی نی قشنگ بذاره تو دلت و راحت و آسون زایمان کنی

خدا بچه های گلتو حفظ کنه ان شاءالله  خیلی خیلی مراقب باش  ان شاءالله هروقت خدا صلاح دونس ...

نه همون یه دونه دختر دارم منظورم این بود نزدیک چهار سالشه😍

برای دومی اقدام کرده بودم