2777
2789

غذاهام همه عالی و خوشمزه میشه از نظر طعم و ظاهر ،،،،،

اش ها ،خورش ها ،،،پلویی هام همه عالی میشه 

حتی کوکو هم خیلی خوشمزه میپزم 

ولی هیچوقت هیچوقت نمی‌دونم چرا کتلت یا همون شامی کباب نمیتونم خوب دربیارم ،،،،

مامانم درست می‌کنه مزه جون میده 

چشم خوردی خخخ😂

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی راهکار دارم بفرستم 😃

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

نمیدونم به چی میگی شامی ولی کتلت و اینجوری درست کنی عالی میشه

نسبت سیب زمینیش بگوشت زیاد

مثلا من سری اخر که درست کردم هفته پیش بود

۹۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۷،۸ تا سیب متوسط رو به بزرگ

یک تا دو عدد تخم مرغ

سیب ها رو‌با رنده درشت بزن کریسپی میشه

یه پیاز متوسطم رنده کن (ریز) اب سیبا و پیاز و بگیر گوشت و تخم مرغ و ادویه(زردچوبه پودر سیر نمک فلفل) اضافه کن

حسابی نازک کن تو دستت بعد بذار تو روغن

با این حجم از مواد حدود ۴۰ تا کتلت بهت میده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من شامی رو با مرغ درست میکنم 

مرغ چرخ کرده دوتا پیاز دوتا سیب زمینی 

پیازو رنده میکنم و بامرغ مخلوط میکنم سیب زمینیم رنده میکنم و ابشو میگیرم و به پیازو مرغ اضافه میکنم 

ادویه زردچوبه پودرسیر نمک و یکم فلفل سیاه میزنم و خوب مخلوط میکنم و بعدشم تو روغن سرخ میکنم

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
خوب از مادرت که میگی خوب درست میکنه آموزش بگیر

خب خودم می‌دونم چه جور درست می‌کنه 

ولی نمی‌دونم چرا مال من اینجور نمیشه !!!

نمی‌دونم چرا مال من یه طور دیگه میشه کلا 

همون سب زمینی و گوشت و ادویه و پیاز رو باهم ورز میده و درست می‌کنه ،،،،،

ولی مال من نمی‌هدونم چرا یه جور دیگه میشه 

من شامی رو با مرغ درست میکنم  مرغ چرخ کرده دوتا پیاز دوتا سیب زمینی  پیازو رنده میکنم و ...

وای با مرغ‌خیلی خوشمزه میشه وقتی سرخ میکنی چه عطری می پیچه😋

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

خب خودم می‌دونم چه جور درست می‌کنه  ولی نمی‌دونم چرا مال من اینجور نمیشه !!! نمی‌دونم چ ...

کنار مادرت طبق دستورش با دست خودت بدون کمک درست کن . ایشون ببینه. ایرادتو بگیره . دو سه بلر پیش ایشون درست کنی تمام چم و خم کار دستت میاد

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
وای با مرغ‌خیلی خوشمزه میشه وقتی سرخ میکنی چه عطری می پیچه😋

اره🤤

من کلا گوشت قرمز نمی خورم بخاطر همین همه غذاهای گوشتی رو با مرغ درست میکنم 😁

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
چشم خوردی خخخ😂

خخخ نه بابا نمی‌دونم چرا هیچوقت شامی یا کتلت به دستم نمیفته ،،،،

هیچوقت خوب درنمیاد 

مامانم درست می‌کنه خیلی خوشمزه اس،،،،،

چیز خاصی هم اضافه نمیکنه 

ولی من درست میکنم خوب درنمیاد ،،،،

آشپزیم خوبه ،،،تنها غذایی که همه عمرم باهاش درگیر بودم همین بود