2777
2789

ولی من اومدم بگم نه همه اینجوری نیستن 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوووو خیلی دلایل زیادی داره مثلا دختر مجرد آزادی ندارع سرکار نمیتونه بره خانوادشم درست بشه پول نمیدن. تا مجرده نمیتونه با هیچ موجود نری ارتباط داشته باشه حتی اگ رابطه نباشه.و...البنن نه همشون

چون تو ایران زندگی ها محدوده، ته تهش شاغل بودن و برگشتن به خونه با خستگیه! فکر میکنن با ازدواج یه تنوعی ایجاد میشه اما خارج از کشور طرف انواع تفریحات رو داره و روابط هم آزاده و ازدواج خیلی نیاز محسوب نمیشه 

اتفاقاً من اومدم بگم که نه من از واجی میستم ما به اصرار همسرم ازدواج کردیم منم دیگه راضی شدم پلی خیلب از دوستام ازدواج نکردن البته اونایی که  سینگل هستن هسچی ولی بقیه ی از ۸ تا کاپل که هستیم دو تا که ازدواج نکردن با هم زندگی میکنن دو تا هم همینطوری فعلا با همن ما ازدواج کردیم یکی هم دارن کاراشونو میکنن

محیط خانوادگی و تربیتی دخترها رو به این سمت سوق میده که اصلا چیز مثبتی نیست

یعنی به جای اینکه به ازدواج به عنوان یه فرصت خوب نگاه بشه، به عنوان هدف برای دخترا شکل می گیره

الان به طرز تاسف باری تو ذهن خیلی از دخترا استقلال=شوهر کردن

یا مثلا ازشون می پرسی اگه پولدار بودین تو مخارج خونه کمک می کردین بعضا جواب می دن اگه پولدار بودیم شوهر می خواستیم چیکار! یعنی شوهر= بابای دوم. یعنی ازدواج فقط برای اینکه یکی نونمون رو بده!! 

اوضاع بدیه. ولی چاره اش تغییر فرهنگ و تربیت از دوره کودکیه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چون تو ایران زندگی ها محدوده، ته تهش شاغل بودن و برگشتن به خونه با خستگیه! فکر میکنن با ازدواج یه تن ...

خارج از کشور برای اتباع اون کشور خوبه فقط برای ما مثل افغانی های ساکن ایران است

نه کی گفته 😐

پس چرا من اینطوری نیستم😐😐😐

اروپایی 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻