2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
خدابدادت برسدبحق این ماه عزیز خداشوهرت رالعنت کندشرش بخودش برسدوخیرش، بتووپسرت برسد. خدالعنت کندخانو ...

عزیزم ممنون انشالله خدا به زندگیت آرامش بده. روح مادرتم شاد خدا رحمتش کنه. منم دلم بحال مامان و بابام میسوزه که همیچن دامادی دارن و نمیزاره برم ببینمشون. بخدا بابام ۸۰ سالشه و کلی مریضی اومده سراغش یبار پشت تلفن گفت دخترم بیا ببینمت دیگه دلم برات تنگ شده جیگرم کباب شد. بخدا اگه بلایی سرش بیاد شوهرمو نمیبخشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کاری نمیکنی  مثلا مشاوره بری یا  اعتراض کنی یا خانواده ش بفهمن چرا سکوتی

خانوادش میدونن پارسال که خیانتشو فهمیدم به اونام گفتم آبروش رفت اما انگار پروتر شده. مشاورم میگه خودت میدونی بین بدو بدتر یکی رو انتخاب کن

خونه شوهر یا پدرت

حالا کهشوهرت نمیزاره کار کنی برو خونه بابات تا بخوای کارای ژلاق و...بکنی یه حرفه یاد بگیر مگه تو چیت ...

میدونم عزیزم چی میگی اما حضانت بچم دیگه رسیده به خودش نمیتونم بچمو بزارم برم. نمیزاره بچمو ببرم میگه خودت هرجا دوس داری برو

نمیدونم چطور مردی و که خیانت میکنه بازم بهش حسی  دارین یا اصلا دلتنگش میشین من خیانت دیدم یخ شد ...

درست میگی عزیزم من واسه بدبختی خودم دلم میسوزه واسه کمبود محبت شدیدی که دارم واسه این تنفرش و کاراش

کاش منم مثل خودت بی حس شم😔

چاقو زده برو شکایتش کن حرومزاده رووو پدرشو در بیار اصلا ول کن بروو فرار کن برو به ولا من جای تو بودم ...

چاقو واسه چندسال پیشه . حتی تو بیمارستانم چندبار ازم سوال کردن اگه شکایتی داری بگو منه احمق هیچی نگفتم

وااااعزیزم اول غلط کرده میمون جدوابادشه الان مد صورت لاغرو استخونیه عزیزم چرا بفکر خودت نیستی خب ب ...

اره دوست بودیم هنوز یماه از دوستیمون نگذشته بود که اومد خواستگاری خیلی عاشقم شده بود همه حیودی میکردن اما الان چی زن و شوهرای دیگه رو میبینم حسرت میخورم. حتی وقتی یه مرد اسم زنشو صدا میکنه دلم میلرزه😔