2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
عزیزم اگه کسی نیست حمایتت کنه از مشاور های انتظامی کمک بگیر .راه روش جداشدن یادت میدن

یبار زنگ زدم وصل کردن وکیل گفت خونه مادرتم اوضاع خوب نیس خودت بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کن اما نگفت بچه رو بزار برو. گفت مهریتم کمه بخواد راحت همین فردا طلاقتو میده

حالا کهشوهرت نمیزاره کار کنی برو خونه بابات تا بخوای کارای ژلاق و...بکنی یه حرفه یاد بگیر مگه تو چیت از زنای دیگه که هر روز درآمدهای میلیونی دارن کمتره .یه کم که وارد جامعه بشی ترست میریزه اعتمادبه نفست بالا میره باور کن کارای خیلی خوبی میتونی انجام بدی و موفق بشی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حمایت پدرم لازم دارم وگرنه که به قول شما اگه نخوام باهاش باشم فقط به خودم مربوطه

برو باهاش صحبت کنه بگو تکیه گاه من تویی اگه توپناهم نباشی به غریبه پناه ببرم قطعا پدره پشتتوخالی نمیکنه؟ اگرم میتونی یه مدت صبرکن یه مدرک رو کن به همه نشون بده ابروش ببر بزار همه بفهمم مشکل ازتو نبوده

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
از بس ببخصید خل و ساده ای شلیته بازی در بیار داد بزن دعوا کن چقدر میخواد کتکت بزنه مث ساده ها نشستی ...

وای نمیتونم بخدا اوایل جوابشو میدادم کتکم میخوردم چندبار خفم کرده میترسم الان‌‌. یبارم دهنمو دستو پامو محکم با طناب بست انداخت تو حموم درم بست بخدا مرگو با چشام دیدم با دوتا شال دهنمو محکم بسته بود یعنی خفه میشدم و میمردمم نمیفهمید. یبارم چاقو زده بهم خیلی دیونس همه ازش میترسن قاطی کنه آدمم میکشه

اون از من سالم تره و شاداب تره. منم که هروز دارم پیرتر میشم موهام سفیدتر دور چشام چروک تر و دندونامم ...

خب عزیزم چرا به خودت نمیرسی ؟ 

یه قسمت از درامدی که از لیف به دست میاری و یه قسمت از پولی که از شوهرت میگیری کنار بذار برای خودت ، خرج خودت کن 

به خودت برس ، تو هم ورزش کن عین شوهرت 

تازه مادرشوهرت هم هست بچه تو بسپار دستش برو باشگاه صبح ها 

اصلا خودتو خونه نشین نکن ، زندگی کن 

اینجوری حالت بهتره ، بهتر میتونی تصمیم بگیری 

تازه شوهرت هم نظرش بهت عوض میشه بیشتر روت حساب می‌کنه 

به ولا ول کنی بری دو ردز بچش ببینه تنهاس میفته به پاتت یه تکونی بخودت بده از زنای بی عرضه متنفرمم پا ...

اگه نده چی الانم که حضانتش با خودشه‌. نمیتونم ریسک کنم هیچ مشاوری ام نگفته بچتو بزار و برو

اونایی که زیر دست نامادری مردن چی اونام مادراشون مگه خبر داشتن

چیکار کنم بخدا خیلی درموندم. نه خونه ای نه پس اندازی نه پشتوانه ای مهریمم که سفر کربلاس. چجوری بی تف ...

چرا سختته؟!!از چی میترسی؟!!مگه بالاتر از سیاهی رنگی هم هست!!

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

نمیدونم چطور مردی و که خیانت میکنه بازم بهش حسی  دارین یا اصلا دلتنگش میشین من خیانت دیدم یخ شدم سرد هیچ میلی هیچ حسی برام نمونده بازم خیانت کنه دیگه مهم نیست میبینم و اصلا به روش نمیارم  تصمیم گرفتم توی شرایط خوب که قرار گرفتم جدا شم بار اول فرصت دادم  ولی ذات خراب درست نمیشه اون پولاشو هم واسه همونا خرج میکنه واسه زن و بچه اش چیزی نمیزاره 

وای نمیتونم بخدا اوایل جوابشو میدادم کتکم میخوردم چندبار خفم کرده میترسم الان‌‌. یبارم دهنمو دستو پا ...

چاقو زده برو شکایتش کن حرومزاده رووو پدرشو در بیار اصلا ول کن بروو فرار کن برو به ولا من جای تو بودم یک دیقه نمیموندم میرفتم یه شهر دیگه 

برو باهاش صحبت کنه بگو تکیه گاه من تویی اگه توپناهم نباشی به غریبه پناه ببرم قطعا پدره پشتتوخالی نمی ...

همون دنبال مدرکم اما پیدا نمیکنم 

دوتاسیم کارتش پرینتش میگیرم اما چیزی دست گیرم نشده 

خودشم همش میگه من از توهفت خط ترم

خب عزیزم چرا به خودت نمیرسی ؟  یه قسمت از درامدی که از لیف به دست میاری و یه قسمت از پولی که ا ...

بخدا نمیزاره پول که نمیده میگه همینکه گشنه نمیمونی برو خداتو شکر کن حالا انگار چی میخوریم بخدا همش چشام سیاهی میره یا سرگیجه دارم. اونروزم گفتم برم باشگاه ثبت نام کنم گفت حرفشم نزن درصورتی که خودش میره و اندامش ۲۰ اما واسه من افتضاحه بعد زایمان شل و آویزونم شده

وای نمیتونم بخدا اوایل جوابشو میدادم کتکم میخوردم چندبار خفم کرده میترسم الان‌‌. یبارم دهنمو دستو پا ...

یا خدا اسی من تا حالا فکر میکردم دست بزن نداره لااقل اسی شوهرت موادم مصرف میکنه 

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده