2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
ممنون عزیزم من هر تصمیمی هم که بگیرم نمیتونم بدون بچم باشم. همه مادرا درکم میکنن هیچ مادری طاقت دوری ...

عزیزم اگر یه ماه اینا تحمل نکنی نمیتونی نجات پیدا کنی

من با دلیل بهت گفتم که بچه بعد یه ماه اینا قطعا بهت برمیگرده

جون کسی نبست نگهش داره!!! 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها چرا شنیدم نمیدونستم واسه چیه اخه زیاد نیس که میلش 

به تو نه به اون دختر کم میشه دیگه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

من دیگه هیچی بهت نمیگم هرچی میگیم اصلا به هیچ جات نیست... 

ببخشبد

عزیزم اگر یه ماه اینا تحمل نکنی نمیتونی نجات پیدا کنی من با دلیل بهت گفتم که بچه بعد یه ماه اینا قط ...

اگه ندادن چی.. اونوقت خودم باید با التماس برگردم

انقد قطعی حرف نزنین توروخدا وسیله خونه که نیس بچمه

من دیگه هیچی بهت نمیگم هرچی میگیم اصلا به هیچ جات نیست...  ببخشبد

عزیزم همتون میگین طلاق. طلاق مگه ب همین سادگیاس شما همه بدون فکر کردن به بچم دارین تصمیم میگیرن. من خودم به هیچکس تاحالا پیشنهاد ندادم بچت  بزار برو گفتم تحت هرشرایطی ببرش یا نمیبری هم کنارش باش

من‌ جای شما بودم میرفتم دنبال یک حرفه و منبع درآمد پول حلال خیلی از مشکلاته 

شوهر خدانشناسم نمیزاره بیرون ازخونه کار کنم  وگرنه تاقبل ازدواج صبح تا شب بیرون کار کردم

اصلا واسه روحیه خودمم خیلی خوبه

سلام عزیزم، فکر میکنی با موندن به پسرت لطف میکنی؟ بچه‌ت متوجه میشه. میبینه و یادمیگیره. به اندازه‌ی ...

اصلا باباش زیاد خونه نیس که بخواد ازش چیزی هم یاد بگیره. نمیدونم والا اما نمیتونم ازش دل بکنم اونم همینطوره.شبا تا دستش تو  دستم نباشه خوابش نمیبره

اخه تو چرا با خودت این کارو میکنی شوهرت داره بهت خیانت میکنه ولی تو با موندت داری بدتر به خودتو پسرت ...

عزیزم دیگه جوونیمم واسم مهم نیس مگه تا الان چجوری زندگی کردم که بعد این چی میخواد بشه. بچم خیلی بهم وابستس میدونم طاقت دوریم همو نداریم

کاش یه راه حل دیگه بدین غیر طلاق

عشق پسر تو پولیه ک برات خرج میکنه

اولا نمیذاشت آب تو دام تکون بخوره. اما میگه بخاطر دعواهای اوایل زندگی از چشمم افتادی دیگه نمیتونم مثل اوایل دوست داشته باشم😔 خیلی سنگدل و نامرد