2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
چرا مهریتو این گذاشتی؟ ن واقن چرا؟

مهریمو بخشیدم و این شد وگرنه ۱۱۴ تا بود

۵سال پیش یماه قهر رفتم خونه مادرم اونجام خیلی عذاب کشیدم هی میگفتن بچشو ببر بده بماچه پسرمم خیلی بی قراری میکرد.شوهرمم گفت اگه میخوای برگردی باید مهرتو ببخشی😔

سلام اسی جان امیدوارم حال دلت خوب باشه من تاپیکاتو دنبال میکردم عزیزم من متوجه شدم که شما نه پای رفت ...

سلام گلم ممنون تمام حرفات حقه. خودم باید یکاری کنم اینجوری فایده نداره اینم هیچ جوره راضی نمیشه برم کار کنم اخلاقشم داره روز به روز بدتر میشه و منم دارم مریض میشم. لااقل خوکه خودم که بودم دست و بالم باز تر بود تو خونه یکارایی میکردم اما اینجا همش چم مادرشوهرم دنبالمه کجا میرم چیکار میکنم بچه رو هم با ترس و لرز میبرم بیرون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آسمان جان امیدوار بودم بعد از برگشتنت تاپیکای امیدوار کننده ای بزنی ولی انگار اونجور نشد ک انتظارشو داشتی.درسته ک پسرت بهت احتیاج داره ولی خودت چی پس از کجا معلوم همین پسرت که بزرگ شد توی روت واینسته بگه میخواستی واینستی.نمیدونم هرکی خودش صلاحه زندگیه خودش رو بهتر میدونه ولی کاش یه تصمیم عاقلانه بگیری که نه خودت ضرر کنی نه پسرت.امیدوارم از این ب بعد تاپیکای خیییییلی خوبی ازت ببینم.

نمیتونم از بچم دل بکنم و برم.یه شب بدون من خوابش نمیبره حتما باید دستش تو دستم باشه. طفلی گناه داره ...

چقدر ساده ای عزیزم! مردم که دخترشونو از سر راه نیاوردن که بدن به یه مرد آس و پاس بچه دار که حتی نمیتونه یه اتاق اجاره کنه! … شما فکر می کنین اون میتونه با این شرایط با دختر مردم ازدواج کنه که میترسین بچه تون زیر دست اون بیفته؟ 

چقدر ساده ای عزیزم! مردم که دخترشونو از سر راه نیاوردن که بدن به یه مرد آس و پاس بچه دار که حتی نمیت ...

عزیزم دختری که بخاطر شوهرم رگ دستشم زده وحتی اومده تو خونم و باهاش رابطه داشته بنظرت به حرف پدردمادرش گوش میده. اون الان هدفش اینه که شوهرم طلاقم بده و باهاش ازدواج کنه. نمیدونم چرا انقد کوره حتما شوهرم یکاری کرده که عاشقش شده دیگه

سلام آسمان جان امیدوار بودم بعد از برگشتنت تاپیکای امیدوار کننده ای بزنی ولی انگار اونجور نشد ک انتظ ...

سلام گلم ممننون حرفات همه حقه. درسته شاید ۷سال دیگه که پسرم ۱۵ سالش بشه و خودش تصمیم بگیره با کی بمونه من دیگه ۷سال از عمرمم رفته و جوون نیستم اما دیگه جوونیمم واسم مهم نیس 

اسی مگه چندبار زندگی میکنی؟ برو سر کار بی رحم باش بی رحم شو این دنیا و ادماش ادمای ساده حساس ترسو ...

عزیزم من دیگه زندگیم و جوونیم واسم مهم نیس میدونم بعد اینم زندگی خوبی نخواهم داشت. من روحیه ضعیف و وابسته ای دارم بخدا خودمو میشناسم

متاسفم عزیزم 😢  میدونم شرایط زندگیت بده ولی سعی کن گل پسرتو قوی بار بیاری، میدونم تو چنین شرا ...

ممنون گلم. اره سعیمو میکنم منو بچم که جز هم کسی رو نداریم امیدوارم لااقل زندگی خوب داشته باشه در آینده

خیر ببینی الهی

خیلی ناراحت شدم عزیزم  حق داری دلت بگیره.  حق داری ناراحت باشی افسرده باشی تنهایی دوست د ...

قربون دل مهربونت عزیزم. بخدا اینجا نمیتونم مادرشوهرم حساسه سر گاز میرم یا سر یخچال همش حس میکنم چشمش رومنه رووسیله هاش حساسه وسواسه باز خونه خودم بودم راحت تر بودم دست و بالم بازتر بود. دعا کنید منو پسرمم خونه داشته باشیم اونموقع حتما یه حرکتی میکنم

اسی ناراحت نشی ولی خیلی پدرومادربی مسولیتیداری هرچقدرم ندار باشننبایدتوروتواین وضعیت تنها بزارن مگه ...

اصلا خانواده بی احساس و سردی دارم. خواهر بزرگم ازدواج اولش زوری بود بخدا یادمه مامان و بابام با چوب افتاده بودن به جونش که باید زنش شی چون وضعشون ازما بهتر بود اما نگو مریضه و تشنج داره وگرنه در خونه ما نمیومدن.

آخرشم که خواهرمو کتک زدن انداختن بیرون و شوهرم تو جلسه های دادگاه بود فوت کرد. دومی هم که معتاد بود و جدا شد . این سومی هم که معتاده و نقص عضوه یه پا نداره

الهی ک اون مردای خیانتکار اونجاشون درد بی درمون بگیره نتونن سمت زنی برن😑

شوهر اسی خوب بوده اولا عزیزم اون زنه جادوش کرده اونا بلدن کارشونو مثل ماها نیستن یه سیاست ساده بلد نیستیم فقط همه ارو از خودمون میرنجونیم

اونا غرورشون براشون مهم نیست فقط هدفشون براشون مهنه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812